English PLEASE!

Sitter just nu och skriver en engelskaredovisning om Heath Ledger. Men den vill inte sammarbeta med mig utan allt blir fel och konstigt. Om det inte blir bra snart så kommer jag officiellt kasta min efterblivna dator i marken.. Så jag får hoppas på att min redovisning snart vill sammarbeta så jag kan slappa och kolla några säsonger av Sex and the city! Fast det kommer nog aldrig hända i denna takten..

Aja nu ska jag fortsätta med mitt skrivande . Puss <3



MMM SNYGGA BILDER KOMMER FRAM VID BILDBRIST!


Wentworth Miller

Godmorgon
Idag blir det att stanna hemma från skolan för jag är oerhört förkyld och har fortfarande lite feber. Ledsen för att det inte blev mycket av bloggning igår men jag orkade faktiskt inte. Jag låg och kollade prison break och åt  Ben&Jerry hela dagen. Jag hann även att se filmen The Departed som var bra men en aning skev.

Nä nu ska jag kolla vidare på Prison Break säsong 1. Kan ju säga att jag har blivit en aning beroende och Wentworth Miller är ju olagligt snygg <3


01:55 HOME!

Kom nyss hem från Agnes i Torslanda. Först drog vi hem till Agnes bästa kompis Josefine där vi åt och lite så. Senare drog vi hem till deras kompis Anna som hade lite kräftskiva/fest. Där vi bara stannade i ca.20 minuter och sen drog vi ut för att träffa Agnes kompis som är "lite mer än kompis kompis". Så som jag brukar kalla det hihi. Sen såg vi Up och kollade lite film och det var massa mys. Men nu är jag hemma och jag kollar MTV hihi. Men nu ska jag inte skriva mer för nu börjar "The Osbournes" and i love Ozzy!


Drar mig mot Torslanda

Nu håller jag på att fixa mig och känner att min hals börjar göra ont igen och jag har blivit mega förkyld.. Undrar hur detta kommer att sluta.. Snart ska jag dra mig mot bussen och åka hem till Agnes och sen ska vi på hennes kompis kräftskiva eller bara kolla film och tjocka oss med massa godis. Men nu är jag lite stressad och ska skynda mig så jag skriver mer när jag kommer hem ikväll. Puss <3


EMINEM <3

Jag har blivit helt kär och beroende av EMINEM. Har legat i min säng och lyssnat på hans låtar hela morgonen <3



I LOVE IT!


NRJ was good

Godmorgon bloggen även om det är mitt på dagen
Men jag steg faktiskt ur sängen precis och är helt död. Det är nog för att jag har ont i halsen och har lite feber så jag känner mig inte direkt 100% fräsch. Så nu har jag på mig mina mega stora hörlurar och lyssnar på min goa spotifylista och alla som har hört den vet hur kunglig den är. Right? ;)

Men igår tränade jag och vi var bara 4 personer på träningen så det blev en tekniskträning med mycket skott och förbättrande av stegande. Det behövde jag faktiskt! Men senare drog jag till Liseberg för att se på NRJ in the Park. När vi kom in till Liseberg så såg vi Hugo Rosas och Paow som var påväg in till Liseberg. Hugo var sjukt snygg och Paow hade sjukt snygg stil och var jätte liten haha. Sen kom Agnes och Josefine så vi gick in till Liseberg och kollade alla artister. Måste säga att Rasmus Seebach(?) var bäst men Eddie var nog något av det snyggaste jag har sett på länge! Sen påväg ut träffade vi SK och sen var det hemgång. Sen när jag kom hem så gick jag och la mig nästan direkt eftersom jag mådde piss.


Dålig bild men det är Eddie och Rabih.


Josefine och Agnes

Nu ska jag dra mig mot köket för att göra pannkakor. För det är nog det bästa som finns! Adios amigos så uppdaterar jag mer senare <3


BAKOM MINA SOLGLASÖGON

Jag sitter och funderar över om det vore värt att börja spela fotboll i ett korplag. För jag älskar fotboll! Fast jag är jävligt sugen på att börja spela igen och det hade varit ganska så nice! Så om någon är sugen på att starta ett korplag så är det ju bara att kommentera eller smsa :D

Aja snart ska jag dra mig hem till Pappa igen med mina solglasögon på huvudet. Egentligen passar jag inte i dom. Men jag har bara på mig dom på huvudet och det är när jag har "bad hair day".

SMELL YOU LATER <3


This is me today:
(Resten av kroppen får inte komma med för den är inte direkt på topp idag!)

Docent DöD - Bakom mina solglasögon


I LOVE IT!

Taylor Swift - You Belong With Me


MEINE NAME IST FANNY.

Kom nyss hem och ska snart sätta mig framför tv:n och bara göra ingenting eftersom jag har sån träningsvärk så att jag inte orkar röra mig. Förresten är jag ledsen att jag inte uppdaterade imorse för jag hann inte. Jag försov mig nämligen och det blev tajt med tid.

Men dagen har varit bra och allmänt lugn eftersom jag inte ens hade någon skola idag. Först så vaknade jag halv 11 och jag skulle vara i stan klockan 12 så det var ganska tajt med tid. Men då kom min lilla curlingfarfar som jag kallar honom och han körde hem mig till Mamma och sedan till torget där jag tog bussen till stan. Väl inne i stan så mötte jag upp Agnes och Emma vid Rut m.fl och vi kollade runt. Där ifrån fick jag med ett par skinn/lack tights. Sedan gick vi runt lite och kollade i affärer och där träffade man lite folk från klassen m.m och sen käkade vi på Paprika. Dock har jag itne fått mitt matkort än så jag fick smaka av Emma hihi tack <3 Sen drog jag vidare till skolan för att gå på min Bild och Formkurs. Men det struntade jag i och gick istället till våran lilla rektor Bengt för att ändra mina kurser. Så nu bytte jag till Tyska steg 1 istället och då flyttades jag automatiskt ifrån Brittas Spanskagrupp till någon Daniel. Så jag är ganska så lycklig och det har varit en bra dag!

Kyss <3


Mina brudar <3


SUR

Nu är jag sur och det kan bara botas genom att gå och lägga sig så jag slipper att sura. Dessutom kommer jag aldrig att komma upp ur sängen om jag inte sover nu. Iförsig börjar jag sent imorgon med Bild och Form som är min enda lektion för dagen. Men vid 12 ska jag möta Emma och Agnes i stan för Emma ska leta efter en ny väska. Så om jag ska vara klar innan 12 så måste jag sova nu. Dessutom behöver jag massa skönhetssömn HAHA! 

Aja Godnatt och jag uppdaterar imorgon bitti <3


HISS & DISS


NRJ in the park på Fredag
Ser faktiskt fram emot det även om jag inte är speciellt intresserade av artisterna som kommer. Men det jag mest ser fram emot är nog att man kommer träffa så himla många man känner där och kanske inte har träffat på länge. Så det ska bli kul! Dessutom är det inne på Liseberg och jag ÄLSKAR Liseberg <3

Fångarna på fortet
När jag fick reda på att det skulle börja igen så blev jag mega glad och kände mig som ett litet barn på julafton. Nu har det gått några gånger och jag har sätt alla avsnitt och själv tycker jag faktiskt att det var bättre förr. Det var en helt annan känsla när man var liten!

Att bli anklagad för saker man inte har gjort
Det är nog det värsta som finns att bli anklagad för saker man inte har gjort. Det hände mig idag och jag blev av med mitt abonnemang, min månadspeng och i princip allt haha.. Sjukt! och det berodde på en jävla dataladdare. Har aldrig varit såhär sur i hela mitt liv..

Mitt matkort blir aldrig klart..
Lämnade in mitt matkort i Tisdags och jag har inte fått tillbaka det än och det betyder att jag antagligen inte får det förrens nästa vecka. Det är ju ganska segt eftersom jag kommer få betala alla mina luncher själv.


SLANGEN

Nu är jag färdig duschad och klar och har precis kollat klart Fångarna på fortet. Bästa avsnittet på länge! Speciellt att det var gamla goa handbollsspelare och min favorit Magnus "Slangen" Wislander. Dessutom var dom kungliga och det blev ren utklassning!

BTW, om någon smsar mig så svarar jag imorgon bitti för mobilen har dött och jag har inget som helst batteri! Så imorgon sticker jag hem till Mamma för att ladda.


14:50 PANNKAKSTIME!

Kom nyss hem från skolan och ska snart börja att fixa iordning mig inför träningen. Men först så ska jag göra pannkakor för Pappa tvingar mig att äta något innan jag ska träna och pannkakor är det enda jag kan göra. Rättare sagt så kan jag inte göra pannkakor heller för det blir alltid helt fel. 

Men i alla fall dagen i skolan har varit bra och jag har fått en ny mattelärare som tydligen heter Stellan och sen Elisabeth var gladare än vanligt. Undra vad som har hänt? Haha jag har en aning men det kanske man inte ska skriva ut haha.

Oj nu kan jag inte skriva mer för jag måste skynda mig för jag måste fixa mat och klä på mig. Träningen börjar halv 5 inne på Valhalla så det är inte mycket tid kvar! Uppdaterar mer när jag kommer hem.

Btw så måste mina grannar i lägenheten över ha det jävligt kul.. För det dunkar som fan från lägenheten över.. HAHA vill helst inte se dom framför mig..

Puss <3


Emma & Agnes på svenskalektionen <3


dåligt väder? stövlarna på!

Godmorgon
Har precis fixat iordning mig inför skolan och ska snart ta mig något att äta. Idag börjar jag klockan 10 och slutar runt 14.00 ungefär. Så det är en ganska så lugnt dag förutom att jag har svenskalektion med min älsklingslärare Elisabeth.. Men det ska nog fungera ändå! Sen efter skolan blir det att dra till Valhalla för att träna lite handboll. Jag har aldrig längtat såhär mycket till att få spela handboll! För handboll är livet <3

Aja nu ska jag äta frukost och sen ska jag platta mitt hår.
Have a nice day <3

This is my today:


Jag har på mig min nya tunika som jag köpte igår!
Den är från Fanny & Michel och kostar bara 299:-.

Btw, Hur vet man att en tuninka är en tunika och att en klänning är en klänning? HAHA jag har jätte svårt med det!


Goodnight world

Nu blir det att sova så man inte är helt död imorgon för då börjar skolan på allvar med alla lektioner. Dock har jag bara två lektioner för Spanskan är inställd så det är ju väldigt skönt. Sen blir det att dra till första inneträningen inne på valhalla. Det kommer bli första gången jag håller i en handboll sedan juni månad. Undrar om skottet finns kvar? I hope so.
Godnatt <3


Saknar F-93-94.. Men allt blir nog jätte bra igen när säsongen väl har startat <3


IDOLEDDIE <3

Gud vad segt att jag märkte att jag har glömt kamerasladden hemma hos Mamma.. Det betyder att det inte kommer komma några nya bilder förrens nästa vecka.. Om jag inte tar med mobilen och lägger in dom på facebook så att säga. Men det ska jag nog orka att fixa haha. Dessutom känner att jag verkligen inte har något speciellt att skriva om och bloggen har blivit super tråkig. Har kommit in i en sån hemsk bloggtorka! Så jag är ledsen för alla tråkiga inlägg som kommer komma upp. Men jag lovar att det kommer bli bättre ;)

Men just nu kollar jag på Fångarna på fortet och äter daim som den tjockis jag är. Detta avsnittet är som sagt Idol vs Lets Dance och när jag kollade kom jag på hur snygg IdolEddie verkligen är. Verkligen jätte go! Så han blir helt enkelt dagens hottie hihi. 




I WANT; Kick overall


Kick overall, Bik bok - 499:-
Hihi den verkar så himla gooosig.


DAGENS AKTIVITETER

10.00 Skola
12.00 Stan
14.00 Kommer hem
14.50 Testar kläder jag köpt
15.30 Går runt i lägenheten i BH och Trosor och äter Nutella
17.00 Kolla Sune

Gud vilken händelserik dag..


SONG OF TODAY! YEAH THIS IS WHY

TODAYS SONG:


HOT AND COLD!


Bradley Cooper
Snygg snygg snygg! Även om han är lite gammal så är han riktigt jävla snygg och speciellt charmig. Gud vad jag älskar charmiga killar! I Baksmällan är han super duper mega sexig så det är sjukt.



Chad Michael Murray
Har aldrig gillat honom och det har gjort att jag inte gillar OTH eller några av hans filmer sorgligt nog. Många gillar honom and i dont!


PENNKASTNING

Kom nyss hem och ska snart prova mina nya klänningar jag har köpt. För efter uppropet så stack Jag, Emma och Agnes till stan en snabbis. Agnes köpte en jacka och jag köpte två klänningar som jag ska lägga upp bilder på senare.

Aja första skoldagen var bra och vi fick 5 nya personer till vår klass. Det mindre bra var att jag kastade en penna rakt i huvudet på den nya killen. Det var ju ganska så himla pinsamt! Men det var faktiskt inte meningen så jag hoppas att han fattade det haha.

Nu ska jag prova kläder .
PEACE <3


BACK TO REALITY!


SCHOOLDAY

Godmorgon.
Vaknade för drygt 1,5 timme sedan och nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 10 över så jag kan springa ner till bussen. Jag är just nu hos Mamma för att jag hade glömt lite saker här och behövde dom för att fixa mig iordning. Så jag gick verkligen upp tidigare än vad jag behöver. För idag är det nämligen första dagen på mitt andra gymnasieår. Sen är det bara ett år kvar tills studenten wiho! Längtar ganska så himla mycket tills man får stå och hoppa ute på lindholmen. 

Oj nu är klockan snart 10 över så nu måste jag dra mig ner mot bussen.
Kyss <3

This is me today:

 
Mitt namnhalsband hihi


Känner mig som ett barn igen, FÅNGARNA PÅ FORTET <3

Har just kommit hem från min löpträning i skatås och jag är ganska så död. Det roligaste var att mina nya löparbyxor sprack mitt i slingan och jag sprang med söndriga byxor och man såg rakt in till trosorna.. Det var ganska så gött.. Men nu blir det att äta och sen en snabb dusch. Sen blir det att kolla på Fångarna på fortet! Det bästa programmet som någonsin har gått på svensk tv, det och Robinson.

Aja nu ska jag äta puss <3




Behöver skriva av mig..

HA HA HA IM SO OVER YOU!


BOYS CHOICE


Hunters
De flesta killar fattar inte grejen med Hunters och tycker det är aningen töntigt. Det har jag varit med om och jag har även blivit kallad för "Caroline af Ugglas" , ni vet hon som sjöng snälla snälla i melodifestivalen. Men aja nu kom det utanför ämnet och denna punkten är faktiskt på good. Den är på good för att det är även många killar som tycker det är sexigt med Hunters.

Leggings
Då menar jag alla sorters. Men framför allt gillar dom lackleggings och sånna "söndriga", som de säger. Då antar jag att det är sånna med likadana hål hela vägen och inte sånna som man har gjort sönder själv. 




Magtröja
Tjejer tycker det är snyggt och är inne. De är många killar som inte gillar det och tycker det är totalt ute. Visst finns det vissa som tycker det är sexigt men de flesta tycker bara det är fult.

Haft sex med massor av killar
Som alla säkert vet så tycker inga killar om tjejer som har haft sex med massor av killar. Killar gillar mest tjejer som är oskulder eller har haft sex med några och inte med MASSOR. De flesta föredrar tjejer som har haft det så få gånger som möjligt men ska helst ha gjort debut.

Högljudda tjejer/Attentionwhores
De killar jag har frågat om vad de tycker om högljudda/attentionwhores så har jag fått svar som : " Aldrig i livet" och " De kan dra". För de flesta killar tycker det bara är jobbigt med tjejer som vill ha uppmärksamhet och är gapiga och skrikiga. De vill hellre ha en tjej som är lite blyg. Men tjejen ska kunna prata för sig och visa sig också. En blandning av den skrikiga och den blyga är den perfekta mixen.


HOT AND COLD!


Enrique Iglesias
Snygg, sexig och talangfull. Jag älskar hans låtar och han är sjukt snygg! Han hade man verkligen inte tackat nej till. Lite rolig fakta är att hans Pappa Julio Iglesias är ju ännu mer känd än honom och Julio var í sina unga dagar tillsammans med min förra spanskalärare.







Ronaldinho
Killen har aldrig varit snygg och liknar faktiskt lite av en häst. Men han är en av världensbästa fotbollsspelare och en charmig grabb. Så han är bara cold on his looks!


LISEBERG

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har inte varit hemma för Pappa tog med mig och min lillasyster till Liseberg. Det var jätte mysigt och det var andra gången iår jag var där. Till skillnad från när jag var 12 år så var jag där 24 gånger på ett år. Var där nästan varje dag på hela sommarlovet med Felicia och det var nog ett av mina bästa sommarlov.

Men i alla fall så åkte vi massa och jag blev helt blöt av Flume Ride och Kållerado (?). Det roligaste var att mina kläder var ljusrosa och vita = Genomskinligt.. Det var nog därför alla kollade när jag gick förbi eller så var det för att vi vann en stjärnvinst på Daim ding ding ding.. JACKPOT!


Min syster och vår stjärnvinst


Sen köpte jag också ett likadant namnhalsband som Carrie i Sex and the city har. Fast hennes är i guld och mitt är i silver. Men från och med nu är det mitt nya turhalsband och jag ska ha på mig det varje dag!

Man ser inte så bra på bilden hur det ser ut. Mitt är likt det hon har men hennes är mycket finare!


TIRED OF THIS

Nu är det morgon och jag har varit vaken hela natten. Mina ögon är så trötta att jag knappt kan hålla dem uppe. Men nu jag ska gå och duscha och då blir det säkert bättre. Efter blir det att packa väskan till Pappa och det lär ta ett tag..

Uppdaterar mer efter väskpackandet <3
PEACE, LOVE AND UNDERSTANDING!




SVAR PÅ FRÅGA


Svar: Det finns ett inlägg lite längre ner som visar vad jag köpte på Ullared.
Jag köpte: Foundation, Brun utan sol, Solglasögon, Smyckehållare, JuicyCouture iPhoneskal, Kudde, Väska, Sex and the city boxen, 4st armband, Hårspray, Ansiktsmasker, BH och Trosor m.m
Sen vad jag ska ha första skoldagen har jag faktiskt inte bestämt än. Jag kommer antagligen inte bestämma det förrens sista sekunden innan jag ska lämna huset för jag har alltid sån enorm beslutsångest. Men det blir antagligen något lätt som en klänning eller något annat . Det spelar ingen roll egentligen, för jag bryr mig faktiskt inte om vad jag har på mig i skolan :)


05:25

Nu har jag kollat för mycket på SATC så mina ögon knappt orkar vara öppna. Jag tänker dock stanna uppe men det kommer bli framför datorn och med mobilen. Klockan är nästan halv 6 och det börjar bli ljust ute. Det menas med ny dag och snart är det skola igen.. Jag saknar alla goa människor men när jag tänker på skolan är det bara press och andra tråkigheter. Thats sad! Men nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna spotify och skriva lite mer punkter på min "göra innan jag dör"-lista.

Men 3 saker jag har insett idag:
1. Utan killar = inga problem! Så nu är jag helt anti killar och deras skit. Det känns jävligt lovely att slippa tänka på dem... för då slipper man alla problem dom skapar... and im all over it!
2. Jag har blivit beroende av ringar. Det märkte jag när jag hängde upp alla mina ringar på min smyckehängare. Innan sommaren hade jag en ring totalt och nu har jag ca.12 st.. Det är inte så mycket men de bara blir fler och fler. Det roliga är att nästan alla ser likadana ut. Det vill säga att alla ser ut som dyra förlovningsringar.. Haha vilken press my future husband kommer ha!
3. Alla mina muskler är borta. Jag har inte sprungit eller hållit igång på hela sommaren och innan sommaren var jag ett muskelberg. Men nu har alla muskler plötsligt förvandlats till fett..Ooopsi! Min tränare kommer inte bli speciellt stolt eftersom vi fick ett träningsschema att följa..

Livet är inte mer än underbart! och förresten Godmorgon<3


Handboll <3


TOP 5; BAND!


BAND!
Deras goaste låt står inom ()


QUEEN
(Dont stop me now)


GUNS N ROSES
(Sweet child o mine)


BILLIE THE VISION AND THE DANCERS
(Nightmares)


TOKIO HOTEL
(Monsoon)


AEROSMITH
(I dont want to miss a thing)
 

 


NATTBLOGG

Ligger framför tvn och har SATC marathon och jag ska dygna som sagt. Jag är inte ett dugg trött och underhåller mig med att måla för det gör mig alltid på bättre humör och jag mår bättre än någonsin typ! Men i alla fall så kollar jag SATC och är på den 4 säsongen och Aidan har aldrig varit så snygg. Riktigt ögongodis även om han är lite oldie.



Btw innan hittade jag coolaste pennan som jag inte ens kom ihåg att jag hade. Men när jag hittade den kom jag på att jag fick den av Pappa när jag var liten och när jag fick den var jag överlycklig.. men nu när jag hittade den var mitt humör på topp! Det är en söt FC Barcelona som har en lampa och så om man trycker på den så kommer märket fram hihi.. I LOVE IT!



JAG ÄR KÄR..

.. i min nya ring! Jag har märkt att när jag är depp eller bara lite nere så blir plötsligt jag och shopping bästa kompisar. Idag var jag även chockad att mitt kära bankomatkort också ville joina våran kära vänskap. Så idag så drog jag det och drog det och drog det igen.. eller jag kanske inte drog det så mycket men pengarna sprang iväg ändå.





Ring, Gina tricot - 99:-
Väska, Joy - 499:-
Fc Barcelona mapp,Gallerix - 59:-
+ annat jag inte orkar ta kort på haha..


<3

i dont want to walk this earth if i gotta do it solo <3




Friday

Godmorgon
Just nu håller jag på att sminka mig. Försökte även sätta på lösögonfransar och det gick rent åt helvete asså.. Antingen satt dom åt fel håll eller så satt dom tillräckligt nära fransarna så jag såg ut som en jävla anka. Aja men snart ska jag fixa mitt rum och sen drar jag mot backaplan för att möta Agnes och sen drar vi vidare till öckerö <3

DYGNADE INTE INATT FÖR JAG VAR FÖÖÖR TRÖTT!

Have a nice friday <3
Dagens look:



HAHA ser helt rädd ut men aja det får bli så haha..


Signed by Darin

ÅH! Hittade precis mina signerade Darinskivor som jag älskade mer än någonting annat när jag var liten. Så nu har jag lagt in alla hans gamla låtar på iPhonen och jag kan säga att jag fortfarande kan alla dem utan till. Så ska lyssna på Darin hela natten. Once you've listened darin, you will never stop haha.. jag är väldigt bra på engelska !




DYGNA TILLS DEN 24 AUGUSTI!

Har precis bestämt mig för att dygna varje natt tills skolan börjar. Alltså ska jag dygna i 4 nätter och ska inte sova en enda sekund! Undra hur bra det kommer gå men jag tror att jag klarar det för jag är en optimist. Dessutom ska Diana också dygna, i alla fall till klockan 5-6. Så hon ska hålla mig sällskap och såklart kommer bloggen uppdateras hela natten.

Just nu för att försöka tiden att gå snabbare så lägger jag in ny musik till min iPhone och jag ska lägga till ca. 10 cdskivor så det lär ta ett ganska bra tag innan jag inte har något att göra.


i need you and I couldn't live a day without you ♥



BEROENDE

Oj oj oj, kom precis in i mitt rum efter några avsnitt av Sex and the city och jag har blivit helt beroende! Även om jag har sett alla avsnitten innan flera gånger om. Men det var inte det som var oj oj oj utan att mitt rum ser helt förjävligt ut och kläderna ligger på hyllor, bord och över hela mitt golv. Jag är verkligen inte peppad på att städa upp det imorgon.. Men i gotta do what i gotta do eller hur man brukar säga. Fast det tar jag tag i imorgon när jag orkar helt enkelt!

Imorgon blir det att först fixa mitt rum så det är helt clean innan jag drar till papi. Sen blir det att dra till backaplan för att möta upp Agnes efter hennes jobb på donken och sen drar vi vidare till Öckerö. Där Jakob i klassen ska ha avskedsträff innan han åker till Kenya på utbytesår. Synd att han ska åka för han är verkligen super snäll!


Jag och min Bangis, som alltid gör mig glad ! <3


<3

Onödigt inlägg men ville bara säga att mina iPhone skal är för snygga! Mitt Barcelona skal är lätt snyggast och nästan ingen annan har ett likadant.


Justin Bieber man?

Jag har en fråga;
När blev Justin Bieber sexig? och när blev han en man?
Tveksamt om det kan vara rätt som glamour läsare har röstat fram att Justin Bieber är den 7 sexigaste mannen i världen.. Dessutom kommer Channing tatum och Brad pitt på runt 10e plats.


A little working song

Har precis rensat ur min garderob och nu blir det att rensa bland smycken och annan skit. Mitt rum är som en marknad.. Det finns allt och man hittar alltid något nytt haha. Har bland annat hittat smycken jag inte hade någon aning om att jag hade och kläder jag aldrig har användt. Hur har de kommit dit? Ingen vet. Funderar på bloppis sedan men är inte säker än. Isåfall hamnar det i fliken bloppis under min header!

Make it a better plaaace for you and for me.. Yes Micheal Jackson it is! För när jag städar måste jag ha musik och det finns ingen bättre musik att städa till. Spelar ingen roll vilken av hans låtar utan alla funkar, iallafall för mig.

Min städoutfit:
Den består av ett par chinos jag hittade in my room och de köpte jag i 8:an men de passar faktiskt fortfarande och jag är ganska chockad. Dom passar faktiskt bättre nu än vad dom gjorde när jag gick i 8:an haha.


Hittade min gamla favoritring som jag fick av min kusin när jag var liten. Den är en aning sönder men jag älskar den fortfarande lika mycket som jag gjorde när jag fick den!


SVEAJACKA <3

Kollade igenom några bilder från vintern och jag kom och tänka på hur mycket jag längtar tills jag kan använda min SVEAjacka. För den är verkligen som min lilla bebis och den är hur skön som helst! Dock är den hur smutsig som helst också.. Dessutom var den vintern på länge!

GOODMORNING WORLD!

Idag så hade jag egentligen planer att åka och träna med Linda. Men det blev ingenting med det efter ett missförstånd. Så idag har jag inga som helst planer, så jag har bestämt mig för att äntligen börja rensa och städa mitt rum inför mitt rumbyte. Men just nu så ska jag spendera en eller två timmar framför Sex and the city säsong 3. Denna dagen lär bli en seg dag och vädret ger mig ingen rolig ”jag vill shoppa”- känsla. Så idag blir en slappdag framför Sex and the city och lite fixande med rummet. Sounds like a lovely boringday! Men sånna måste man också ha ibland.



TIPS; BODYLOTION!

Denna är verkligen supergod och bra. Jag har dock bara användt den 2 gånger för den är helt ny, men jag köpte den på rusta ganska så billgt. Den jag köpte luktar en blandning av persika och mango.


Lovely things

Jag lovade en liten smygtitt av vad jag köpte på Ullared. Men egentligen så var det inget speciellt jag köpte. Tog bara kort på några av de saker jag köpte:

  • Sex and the city boxen
  • Smyckehållare
  • 3st Armband
  • Babyrosafärgad väska
  • Brun utan sol från Hawaii and tropic
  • Lösögonfransar
  • JuicyCoutureskal till min iPhone
    + massa saker som inte finns med på bilden..

    GUD VAD JAG ÄLSKAR MIN SATCBOX!
    Trots att den inte var speciellt billig så var den värd varenda krona.



KULLAVIK

Gud vilken hemskt dålig uppdatering det har varit det senaste. Fast jag lovar att det ska bli mycket bättre. Dessutom så ska jag också lära mig hur man mobilbloggar och det lär ta ett tag att lära sig det. Men jag behöver nog hjälp med hur jag ska göra så det vore trevligt om någon som kunde det även kunde lära mig.

Men i alla fall idag har jag först varit och hälsat på några barndomsvänner/bekanta i Kullavik och det var jätte mysigt. Först var vi vid havet och sen gick vi hem till dom och jag blev krossad av en 10åring på fifa 10. Det kändes ganska surt och speciellt när han vann med 11-1.. Men sen efter vår lilla tripp till Kullavik så blev jag körd hem till my BFF Diana och vi åt och bara snackade. Egentligen skulle vi kolla film och så men det blev det ingenting av. Men det var mysigt ändå och vi sjöng till Håkan Hellström och Eminem.


MIN BÄSTA VÄN <3


Blowjob

Emma: Gud vad fint hår du har idag Agnes.
Agnes: Jag har inte blåst det. Det är därför.
Jag: Jasså Agnes didn't you do the blowjob?
Agnes pappa kommer in och det blir helt tyst.
Agnes Pappa: Ah Fanny ibland får man hålla munnen stängd..

Hmm jag undrar om jag vågar komma hem till Agnes igen...


Swwweeet man

Godmorgon
Har precis vaknat och blir alltid lika glad när roliga personer kommenterar saker som de inte ens vet haha.. men aja.. Nu ska jag snart iväg så ullaredssakerna kommer inte komma upp förrens ikväll. För nu ska jag iväg och leva mitt tråkiga liv! PUSS


MY ROLEMODELS

Carolina Gynning





Audrey Hepburn

-Hepburn-Audrey.jpg Audrey Hepburn image by lydialove08



HOT AND COLD!


Joseph Gordon-Levitt
Han spelade Cameron i filmen "10 things i hate about you" som förövrigt är en av mina favoritfilmer. Då var han liten, mesig och söt men nu har han blivit snygg och är fortfarande lika charmig. Han är även bioaktuell som Leonardo DiCaprios motspelare i "Inception".



Jared Leto
Innan var han supersnygg och sexig. Men nu förtiden har han fått en helt annan stil och vad har hänt med hans hår? Jag vet inte när det var populärt med en flerfärgad tuppkam? SNÄLLA SNYGGJARED KOM TILLBAKA VAR DU ÄN ÄR.

DÅ:


NU:

Jared Letos nya galna frisyr - en tuppkam!
Jared under en spelning med hans band "30 seconds to mars"..WHAT HAPPEND?


SOMMARLOVSTESTET

Har du druckit tills du spytt? Yes (a)
Sårat någon? Ne det tror jag inte :)
Förlorat en vän? Nje, men vi har glidit isär men är fortfarande nära haha. låter konstigt.
Träffat nya människor? Ohja massor :)
Kysst en främling? Nepp,men alla är väl främlingar i början.
Tagit droger? Ne fyfan! ALDRIG att jag skulle..
Haft en sommarflört? Ja
Gråtit? Hmm.. har väl hänt någon gång :)
Skrattat tills du kissat på dig? HAHAHA nästan asså.
Tältat? Nej, men skulle velat göra det :(
Varit vaken en hel natt? Jadå
Solat? Ohyes in France biatch. Men dock syns det inte längre haha (a)
Badat? Ohja massor! men bara en gång i Sverige.
Haft ett förhållande? Nej
Gjort dig riktigt illa? Haha jag är klantig ..
Gjort några nya percingar/ tatueringar? Nej ingenting
Läst en bok? Haha börjat på en bok (a)
Skickat fel sms med flit? Haha ne im not like that
Suttit vid datan en hel natt? Nje men nästan
Näckat? Nej
Solat naken? Topless.
Fått utegångsförbud? Haha nej im a good girl!
Sagt “jag älskar dig” och menat det? Yes to my friends!
Sagt “jag älskar dig” och inte menat det? Nej så gör man inte.
Varit i slagsmål? Haha ne
Pussat någon utav samma kön? Nepp
Sjungit högt på ett berg? Haha hm. kommer inte ihåg ;o
Kysst någon i regnet? Nej
Kysst någon i skogen ? Nej
Kysst någon du inte borde? Ne det beror på hur man ser på det.
Tappat rösten? Nej blir aldrig det :(
varit på festival? Nej.. MEN VILLE !!
Gått upp i vikt? HAHAH inga kommentarer.
Gått ner i vikt? I WISH
Brännt dig? Yes
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? Haha fick fin strumpbränna under Partille cup.
Varit utomlands? Yes St. Tropez biatch.
Gjort ett bra köp? Ja
Tagit upp kontakten med en gammal vän? Ne tyvärr inte
haft skadeglädje? Har det varje dag ;)
Sovit under bar himmel? Nej
Vad kommer du sakna mest? Partille Cup!
Har du svart ärligt på alla frågor? Yes är alltid ärlig!


I LOVE THE WAY YOU LIE <3

love it love it love it <3


Uttråkad

Igår fick jag reda på en trevlig sak som händer imorgon. Min mamma har nämligen bestämt att det kanske blir Ullared imorgon! WOHO! Jag är verkligen super taggad för Ullared, som jag i för sig alltid. Dock var det ju ganska kort tid sedan jag var där sist. Men denna gången ska jag köpa massa för jag har äntligen pengar till det. Sen lägger jag upp det på min väldigt INTRESSANTA blogg haha. Det mesta jag ska köpa ska vara till mitt nya rum som jag är verkligen super exited för att jag ska göra om mitt rum hihi. Det kommer bli amaziiing!

Aja nu pratar jag massa skit. Jag är sååå uttråkad för jag har inget att göra.. Så jag sitter och nördar MTV. Fyfan vad jag älskar MTV! När jag har fixat mitt rum ska det stå på 24/7.

HMM.. IDAG KOMMER JAG BOMBA MIN BLOGG MED INLÄGG!


i really miss france <3


10:51 Godmorgon

Jag har precis stigit upp ur sängen och ska snart sätta mig i soffan och mysa till "Batman - The dark knight". Där min älskling Heath Ledger som sagt spelar Jokern. Sen har jag även kvar godis och cola zero från igår hihi. Sen får jag se vad dagen har att bjuda på. Kanske blir några äventyr?



Hihi jag älskar dom söta småburkarna man kan lägga godiset i. Tar alltid en sådan hihi..


GUTEN NACHT(?)

Klockan är inte speciellt mycket men jag känner att mina ögon inte direkt vill hålla sig öppna. Så jag ska se klart Viva La Bam på MTV och sen ska jag gå och nana som jag brukar säga haha. Men först ska allt smink bort och tänderna ska borstas. Känner att min lördag har varit en aning seg men mysig ändå. För jag orkade egentligen inte med att göra så mycket annat. Men nu är jag på bättre humör som tur är! Så morgondagen blir nog lite mer händelserik. Dock har jag inte planerat något än.

Vill bara önska Emma en trevlig resa och hoppas du har det bäst i Grekland så ses vi när du kommer hem. Då är det school time igen! Men vi älskar ju skolan right? ;)

Nu blir det natti natti och sov sött.


HOT AND COLD!

NY KATEGORI; HOT AND COLD!
En väldigt dryg kategori. Men listar kändisar och andra personer om de är hot or not.


Johnny Knoxville
Efter att ha kollar Jackass en hel kväll och har sätt filmen Dukes of Hazzard mer än 20 gånger så kan man inte mer än älska honom. Han är snygg och charmig. GILLA GILLA GILLA! HE IS HOT!




Russell Brand
Han är verkligen inte den snyggaste hollywood kändisen om man säger så. Speciellt inte med det fågelboet på huvudet.. Man undrar ju vad som gömmer sig där? Han hade kanske varit snygg om han inte hade haft det håret. Dock älskar jag hans personlighet! Verklgen så himla go och konstig på ett bra sätt.


MUSICDRUG

Just a small town girl
Livin' in a lonely world





Pep & CO

Har precis kollat klart två filmer med mamma och vi kollade som sagt "Revolutionary road" och sen såg vi även "Elizabeth - The golden age". Båda filmerna var okej men måste säga att den Revolutionary road var en aning konstig men på ett konstigt sätt bra haha.

Nu bytte jag till vanliga tvkanaler och såg att världens bästa Barcelona spelade. Då är frågan; vad har hänt? Hur kan de bli krossade av Sevilla? Nej detta måste nog vara något fel.. Något ännu konstigare är att Zlatan "Näsan" Ibrahimovic gjorde mål. Han har liksom inte gjort mål på evigheter? HAR HAN ENS GJORT MÅL :o. Det ska jag fan kolla upp asså. Men har alltid gillat Zlatan och kommer alltid att gilla honom. Även om jag kritiserar han och hans söta näsa lite mycket. But i love him! Även ni som inte tycker om eller inte kan något om fotboll borde kolla Barcelonas matcher eftersom deras tränare Pep är ögongodis till max.

Tre anledningar att Barca förlorade idag:
1. Messi har klippt bort sin svampfrisyr och det måste påverka right? Vi kommer alla sakna den.
2. Zlatan gör första målet och han gör aldrig mål. Han gör mål = Barca förlorar?
3. Spanjorerna i laget har festat för mycket ända sedan VM vinsten. Så nu ser de allt dubbelt.
Hmm.. Mina teorier är alltid korrekta haha.


Pep Guardiola



AINT HAPPY TODAY ACTUALLY

Haha okej då.. This is me today and i feel fucking fabolous!
Ganska mycket ironi i det hela.


New room

Sitter just nu och kollar lite simning och är fortfarande rätt så depp men jag kommer snart över det haha. Idag har jag och mamma varit ute och letat saker till mitt nya rum som vi snart ska fixa iordning. Men först måste vi fixa iordning golvet som de förra snickarna förstörde helt. Så jag ska få välja nytt golv helt själv. Lite lyxigt ändå men jag är så tråkig och tänker välja ett helt vanligt golv för annars kommer jag tröttna efter en månad.

Snart ska jag och mamma kolla på filmen "Revolutionary Road" med Leonardo DiCaprio och Kate Winslet. Tydligen ska den vara super bra och jag har alltid velat se den hihi. Vi har köpt massor av godis och mina absoluta favoriter OSTBÅGARNA!

Förövrigt så får jag dansa lagligt på bardisken om 471 dagar och jag längtar inte lite!


Eftersom jag är allmänt sliten idag så kommer det verkligen inte komma upp någon egobild. Så det får bli en på världens snyggaste Kate Moss!


depp jao

Egentligen har jag ingen som helst lust att skriva eftersom jag är väldigt depp för nästan ingenting och allting. Jag har bara lust att sova bort dagen.. Men ska va med Emma och Agnes. Puss

GÖTEBORG

Sitter hos Diana och pratar men snart ska vi dra till Göteborgskalaset hihi. See you there! ;)


Disneybox

Sitter just nu och fixar mig samtidigt som jag kollar på Cdon.com och letar efter en disneybox med alla de olika disneyfilmerna. Denna ska jag helt klart beställa när jag har pengar hihiih (A) 

Denna kostar 1699:- och den innehåller:
Alice i Underlandet, Aristocats, Bernad och Bianca, Bernad och Bianca i Australien, Björnbröder, Dumbo, Filmen om Nalle Puh, Herkules, Kejsarens nya stil, Lilo & Stitch, Mulan, Mästerdetektiven Basil Mus, Oliver & Gänget, Pocahontas, Ringaren i Notre Dame, Robin Hood, Skattkammarplaneten, Svärdet i stenen, Taran och den magiska kitteln och Tarzan.



Hiss & Diss


Busskorten har börjat funka
Så nu behöver jag inte längre betala med mobilen wiho. Sen så slipper jag också få skäll av pappa för att mina räkningar höga räkningar (a)

Disneyfilmer
Det är verkligen det bästa på hela jorden.. JAJA jag vet att jag är barnslig men vad ska man göra liksom! Mina favoriter är helt klart Lejonkungen, Robin Hood, Peter Pan och Skönheten & Odjuret. När jag har pengar ska jag helt klart köpa Disneyboxen hihihih.

Singel på Facebook
Jag har precis blivit dumpad av min fru/man/bror/bästa kompis Gabriella. Det kom som en chock.. om vi ändå hade gått i parterapi... HAHA ne men seriöst jag gillar inte att ha singel statusen på facebook så jag ska hitta någon att gifta om mig med :(

Tömt Poolen
Det är faktiskt ganska ledsamt för då vet man att sommaren snart är slut. Men ändå det mest tragiska är att jag bara han bada i den 2-3 gånger för jag är en badkruka och den var alltid så himlans kall hihi. Sen det som gör mig allra mest ledsen är att min syster kastade en järnsak som gjorde hål i botten så vi är typ tvungna att slänga den.. Det gör ont i hela mig..


Godmorgon världen

Godmorgon.
Har precis vaknat och ligger i soffan och äter frukost och ska kolla på Ringaren I Notre-Dame tills Diana vaknar. Sen ska vi kolla film och senare dra in till Göteborgskalaset för att kolla Amanda Jenssen. Egentligen pallar jag inte men jag följer med ändå hihi. Nu ska jag kolla film ..Puss <3


Jag och min syster vid Notre-Dame i Paris


Sweet dreams

HERREGUD VAD JAG ÄR TRÖTT OCH JAG HAR FAKTISKT VÄXTVÄRK! Så jag ska nog sova och mysa till det med en film. Det blir nog Skönheten och Odjuret because i love it eller Hem till midgård. Har egentligen ingenting mer att skriva för jag har bloggtorka och det är väldigt segt. Puss <3


KAN INTE SÄGA MER ÄN KUNGLIGT!


i love you

Sitter just nu och kollar på de två sista Sex and the city avsnitten i serien. I dom så visar dom hur viktigt det är med vänskap. Jag började faktiskt nästa gråta när Carrie säger: Tänk om jag aldrig hade träffat er. Det fick mina tårar att fyllas med tårar haha. Jag har verkligen blivit så himla känslig på det senaste.

You make me smile everyday and im happy to have you <3
i love you




Hmm.. funderar..

Hmmm...

1) Varför retar man Zlatans näsa? Han kan ju inte hjälpa att hans mamma troligen var otrogen med grannens pappegoja. Dock borde han springa baklänges så inte näsan skapar offside för då blir inte landslaget och resten av Sverige speciellt glada.

2) Fattar inte uttrycket "Du är vad du äter".. Vaddå du är vad du äter? Så om jag äter en cheeseburgare så är jag en cheeseburgare eller?


No celebrity

Fanny - MAMMA! Jag kan inte bli kändis om jag skulle vilja det..
Mamma - Varför inte då?
Fanny - För jag heter Fanny.
Mamma - Varför skulle du inte kunna det? Fanny är ju jätte fint.
Fanny - Nej, för Fanny betyder fitta på engelska och jag kan ju inte gå runt och heta Fitta Gullberg.
Mamma - HAHAHAHAHHAA

Min mamma vet precis hur man stöttar sina barn..


ändrade planer

Har precis kommit hem från stan. Det blev nämligen ändrade planer för Agnes mådde inte så bra stackarn. Så jag mötte upp Emma i stan och vi kollade runt lite. Hon köpte massa saker och jag köpte en parfym och en myströja.

Myströjan BikBok - 199:-
Parfym Puma - 305:-





Nu har jag tagit på myströjan och ska snart äta. Sen blir det att dra hem till min bästa vän Diana och vi ska prata om ALLT! För det har hänt så mycket som vi måste prata om och sen ska vi kolla film och bara ta det lugnt. Det ser jag verkligen fram emot eftersom jag har saknat henne så <3


HISS & DISS


Göteborgskalaset
Jävligt go vecka faktiskt. Speciellt med alla band och artister som kommer till Göteborg. Dock är det mindre ballt att det har ändrat namn till "Göteborgskulturkalas". Liksom whats the diffrence? Alla säger Göteborgskalaset ändå haha.

Vet någon om Håkan ska spela?



Sim EM i Budapest
Det är verkligen kul att kolla på. Dessutom går det ju super bra för Sverige redan. Tror dom har vunnit 1 guld, 1 silver och 2 brons. När jag ser det kan jag inte mer än att längta till OS 2012. Om det nu blir något 2012..


Therese Alshammar kammade hem det första guldet för Sverige på 50 meter Fjäril.



2012
Då menar jag inte filmen utan själva händelsen. Helt ärligt så tror jag på hela skiten att världen ska gå under 2012. Det är nog för att det händer så mycket naturkatastrofer just nu som Haiti, Chile och nu översvämningarna i Pakistan. Det har blivit lite mycket sånt det senaste..


Mayaindianernas stenplatta som slutar 2012.


No kungsmässa

Godmorgon.
Jag har precis vaknat och när jag kollade mobilen hade jag 5 nya sms och så märkte jag att Emma och Agnes bangar kungsmässan. Så vi ska bara ses och inte dra till kungsmässan. Men det blir mys ändå för jag har saknat dom massa massa massa <3

Men nu ska jag duscha och sminka mig. Det ska bli skönt eftersom jag inte har fixat med mig smink på 2 veckor så jag ser faktiskt fram emot det. HAHA jag är verkligen lättroad! Jag är en sån tönt.. För jag har saknat min plattång så mycket att jag till och med drömde om den när jag var i Norrland haha.. 

 
Såhär kommer jag se ut snart woooho nu blir det att hoppa in i duschen hihi <3
Äntligen slipper jag se ut som en uteliggare hihi


Sherlock and me

Nu ska jag kollar Sherlock holmes och mysa till det! Men jag uppdaterar mer imorgon och med bilder. Dock så uppdaterar jag senare för jag ska med mina babes Emma och Agnes till Kungsmässan. Ha en go kväll i alla fall! Puss <3


If he likes you.

Just nu känner jag att min blogg har blivit lite mer av en "How to get a guy"-blogg. Men känner att jag själv vill veta hur jag ska fixa en kille och även skriva om det. För jag tycker det är lite kul att få höra olika killars åsikter om tjejer och hur de ska se ut. Men frågade några killkompisar och kollade även lite på nätet hur en kille agerar när den gillar och är intresserad av en tjej :

1. Om de är intresserade brukar de kolla mer på tjejen och längre. De vill helst få ögonkontakt. De brukar oftast stirra väldigt mycket för killar vet ofta inte hur man är diskret.
2. Han kommer ihåg saker som du tidigare sagt.
3. De brukar retas med dig som t.ex. puttas och nypas.
4. De vill vara så nära dig som möjligt. Så om du sitter i en soffa med kompisar så vill han sitta bredvid dig.


Boyschoice


Ljusa Jeans
Enligt en kompis till mig så tycker killar det är sjukt snyggt och sexigt med tjejer som använder ljusa jeans. Dessutom kollar de flesta killar först på tjejens rumpa när de ser tjejer så jeansen ska framför allt framhäva rumpan snyggt. Speciellt om ni träffar personen för första gången så att ni gör ett bra första intryck haha.

Fylliga/Stora Läppar
Det har man alltid hört att tjejer ska ha stora och fylliga läppar. Killar tycker det är supersexigt med dom såkallade "kuksugarläpparna". De brukar reagera ganska snabbt på en tjejs läppar. Själv har jag stora läppar och jag hatar dom. För man har ju fått höra det uttrycket kuksugarläppar och jag har även blivit retad på stan och på spårvagnar. Just därför hatar jag dem. Men dock har jag fått komplimanger för dom. Så girls var glada över era stora läppar även om de är stora eller små. Man vill alltid ha det man inte har! Så alla tjejer med stora läppar ska vara stolta för de flesta killar gillar det verkligen. Men de som vill fylla läpparna får passa sig för de flesta killar tycker för fyllda läppar är ganska osexigt.


Kort hår
De flesta killar tycker inte om tjejer med för kort hår. De vill ha längre än page och kortare än rumpan. Som Gerard Butler säger i "The Ugly Truth": "Vi vill ha någon att ta tag i". Det är faktiskt sant. De vill ha något som de kan ta tag i och en tjej ska aldrig ha kortare hår än killen. So girls dont cut your hair short!

Joggingskor
Killar tycker det är de osexigaste som finns med tjejer som går runt med jogginsskor i stan. De tycker det är okej och inte mer än rätt att ha dom när man joggar. Men om man har dom utanför joggingslingan så är det BIG NO NO!


SVAR ; SMYCKEN

Medans jag väntar på att iTunes ska ladda klart så tänkte jag svara på en kommentar jag fick:


Svar: Ringen är faktiskt från HM och trots att den var super snygg så beställde jag den aldrig. Men ska nog köpa den i affären istället.

Men i alla fall så finns det massa affärer i Göteborg som har fina smycken. Jag är inte någon expert på smyckebutiker i Göteborg men jag kan göra ett försök :)
UVX - Har mest snygga örhängen och halsband. Den ligger i Nordstan.
Dazling - Den har inte många ringar men den har mer armband och halsband. Om man gillar armband så rekomenderar jag verkligen den affären.
Accessorize - En mycket populär butik både i Sverige men främst utomlands. Den har massa fina saker som är sockersöta. De har allt från smycken till mobilbling.
Sisters - Där finns det JÄTTE fina smycken från bl.a. Pearls for girls och Diddi. Om man vill ha snygga smycken så är detta verkligen det bästa tipset! I LOVE THEM! Själv ska jag köpa några till så fort jag får pengar hihi.

Det är smyckebutiker som är lite mer anorlunda om man säger så men annars finns det ju jätte snygga smycken på Gina Tricot, Cubus och Lindex. Så det behövs inte någon speciell butik för att man ska hitta fina smycken :)


FINALLY HOME!

Hej hej bloggen
Har precis kommit hem från Norrland och just nu försöker jag uppdatera min Iphone till 4.0. Det går inte speciellt bra och min dator har nog fortfarande det dumma viruset usch.. Men jag ska försöka tills jag slänger min dator i väggen haha.

Just nu är jag verkligen super trött för jag har suttit i bilen hela dagen och inte sovit någonting. Så ikväll blir det att bara dega och kolla lite film antagligen. Blir nog Sherlock holmes eller Skönheten och Odjuret. Dessutom är jag så himla glad för mina kläder från HM har kommit och jag är jätte nöjd. Speciellt med mina joggingbyxor och min rolling stones tröja. En annan sak som jag märkte var kul när jag kom hem var att mitt besöksantal har ökat. Det var verkligen det bästa som har hänt denna tråkiga dag!

Oj nu märkte jag att min Iphone började lysa och att mitt iTunes har börjat ladda ner den nya uppdateringen JIPPIE! Skriver mer när det är klart ;)


IM FINALLY HOME AND I MISS MY HOES <3



I NEED IT!

Kollade nyss min bankkonto och märkte att det faktiskt inte va tomt för en gångs skull. Så innan skolan börjar så ska jag shoppa rejält. För jag behöver verkligen så himla mycket. Jag behöver:

Parfym
Hade tänkt denna från Puma för jag har hört den ska vara riktigt god.


Nytt smink
Jag behöver verkligen det för mitt smink är nästan slut och dessutom behöver jag det för jag ser ut som ett lik i mitt ansikte haha. Ska slänga allt jag har nu och sen bara shoppa nytt hihi.

Om ni funderar på att köpa den nya guldiga mascaran million lashes så gör det inte! För jag har den nu och jag tycker den inte alls är bra.. In my ass million lashes skulle istället säga nada lashes..


Kläder
Har verkligen ingenting jag gillar i min garderob och allt känns så gammalt och inte speciellt fint. Så nu ska jag köpa mig en helt ny garderob.



Vinterskor
Har dock inte bestämt vilken sorts skor jag ska köpa. Men förra året hade jag uggs och såklart förstörde jag dom så de är helt gråa istället för ljusbruna. Men det är så mysigt med uggs så jag funderar om jag ska ha det igen hihi.. Fast vet inte :(


Gud jag kommer inte ha några pengar kvar sedan...


vem fan kommer på rubrik liksom?

Just nu har jag precis kollat några program på min favorit kanal E! . Den kanalen är verkligen grym. Men jag är precis som ett barn så jag har kollat på disney channel hela veckan hihi . Snart ska jag i alla fall äta och jag är sjukt hungrig för jag har inte ätit något speciellt på hela dagen. Ovanligt va? HAHA. Idag ska vi nog grilla om det inte börjar regna. Men eftersom vi bor i Sverige så är det ju svensksommar och det innebär regn 24/7.

Fanny goes modeblogg och visar dagens outfit. Den är enormt sexig och tröjan är att dö för i know! TYSKLAND <3 


Soon School

Snart är det skolstart suck.. Polhem tar verkligen slut på alla mina krafter. Men detta året har jag verkligen lovat mig själv att jag ska ta tag i mitt studerande och få bra betyg så jag kan bli vad jag vill sedan. Lycka till med det liksom haha.

BRA MED SKOLAN:
1. Träffar alla kompisar igen
2. Kolla när människor ramlar i trapporna
3. Kolla snygga killar och köra "Ja&Nej"-leken
4. Att ha raster spenderandes inne på toan framför spegeln
5. Äntligen få äta på restauranger varje lunch igen.. MATKORTEN <3 

DÅLIGT MED SKOLAN:
1. FÖR mycket plugg
2. Att återgå till Svenska lektionerna med Elisabeth Norell...
3. Behöva gå upp halv 6 varje morgon
4. Behöva bära på alla tunga böcker
5. Alla datarummen är upptagna och man får inte vara inne på fb


Detta året kommer jag vara pluggis.


NY KATEGORI; BOYS CHOICE!

NY KATEGORI; BOYS CHOICE
Där jag kollar med mina killkompisar om hur vi tjejer ska se ut och inte ska se ut. Även hur vi ska upplevas och betee(?) oss. Själv tycker jag detta ska bli super kul för jag vill själv veta hur vi tjejer ska upplevas.

 

+ Lackleggings
Enligt min kompis så är det sjukt sexigt när tjejer har lackleggings. Så tjejer ta på er mer lackleggings för det är en av killarnas favoriter.


+ När tjejer har hårspray
Det är inte för att håret blir finare eller får annan kvalite. Utan det är snarare att håret luktar godare. Så när de kramas så luktar de alltid och om man har hårspray så kramar säkert killarna dig längre också ;)

- Flätor
Killarna tycker det är sjukt avtändande när tjejer springer runt med flätor. Speciellt när man har det i skolan och ute på stan. Visst tjejer ni kan ha det hemma eller vad som helst. Men ha det aldrig när ni är med någon kille ni tycker är snygg eller gillar. För de flesta killar tycker det är super fult!

- Rökning
De flesta killar hatar när tjejer röker. För de vill inte ha ett askfat att pussa. Även de killar som själva röker gillar inte rökande tjejer. Jag har aldrig rökt i hela mitt liv och tänker inte göra det heller och jag har även fått höra av massa killar att det är bra. Så tjejer rök inte!


Pics from France

Ojdå detta var den sämsta uppdateringen på länge. Men jag har faktiskt inte haft tillgång till en dator och jag är inte så smart så att jag vet hur man mobilbloggar haha. Men veckan som har gått så har jag fiskat, plockat bär och gått i skogen. Ni tycker säkert att det verkligen inte låter som något Fanny skulle göra. Men det är faktiskt precis sån jag är och har alltid varit.

Just nu sitter jag och funderar på om jag ska starta ÄNNU en kategori här i bloggen. Den kommer nog bli en väldigt tjejig kategori. Men det kommer vara killars syn på saker ;) haha den blir nog lite rolig.

Här kommer även några bilder från Frankrike:





RSS 2.0