Så passionen vi kände kommer aldrig igen

Jag har precis packat klart inför skärhamn imorgon och snart ska jag träffa mina brudar. Vi ska skriva på våran "Crazy things to do in Alanya"- lista och den kommer bli AWESOME! Gissar att denna resan kommer bli ännu mer galen än förra eftersom vi vet vart allt ligger etc. Det är bara 17 dagar kvar och jag har aldrig varit så taggad!

Har ni några tips på galna grejer man kan göra?


Vi kanske ska hoppa bungy jump?


Det är trots allt JULi.

Godmorgon!
Igår var en jävligt bra kväll kan man säga!! Kvällen spenderades på Valand med mina favoriter och så träffade man himla många gamla kompisar och det var riktigt ball faktiskt. Jag slöt fred med en gammal klasskompis, jag träffade en gammal barndomsvän som varit i usa i ett år, jag gick hem med en tomtedräkt och herregud det var en knäpp kväll. Men tyvärr så var det emot min diet... MEN LITE ROLIGT FÅR MAN ALLT HA!

Men igår var jag även med Amanda på dagen och vi pratade igenom allt som hänt och det var jätte roligt att träffa min saknade vän igen. Det var lite av en onyttighetsdag igår eftersom jag åt så mycket socker men jag gick trots allt bort 500 kcal och det har jag aldrig gjort innan i hela mitt liv, STOLT TJEJ!


min vackra vän


Wonderful Alanya in picz

Eftersom vi nu ska åka till Alanya ännu en gång så tänkte jag lägga upp bilderna från förra gången. Vad ska man säga om dom? De visar de tråkiga delarna av en HELT GALEN semester! Det var den bästa veckan på länge.



NU BÖRJAR MITT NYA LIV!

Från och med imorgon ska jag börja ta tag i mitt liv och bli mer hälsosam. Totalt har jag gått ner ca.8 kg sedan sommarlovets början och man ser små resultat men också ser man att mina handbollsmuskler är helt borta. Så från och med imorgon ska jag börja:

  • Powerwalka varje morgon innan frukost.
  • Äta nyttig mat som innehåller mindre kalorier.
  • Inga fler onyttigheter som; chips, kakor och popcorn etc.
  • Köra fysträningar varannan dag.
  • Dricka minst 2 liter vatten varje dag.

Detta ska pågå fram tills jag åker ännu en gång till Alanya med mina brudar. Det beror på att där nere ska vi leva som rövare och inte ha några som helst gränser och livet kommer förmodligen leka. Jag får helt enkelt fortsätta med mina nyttigheter då jag kommer hem, men främst ska jag få en beachkropp inför Alanyatrippen ;)

Sedan ska jag även uppdatera bloggen flitigt för det får mig att äta nyttigt och hålla min diet.


RSS 2.0