Nu kan du få mig så lätt

Tack Håkan, dina låtar får alla pusselbitar att falla på plats och dom får mina tankar att få en mening. Jag har inte insett din kompetens förrens nu, du är ett geni <3

Hemskt passande låt förtillfället..


Kloka ord

"Life is what happens while you are busy making other plans."
- John Lennon

MAÑANA

Nu är det sista färdigpackat och klockan är satt på 3.30 imorgon. Imorgon blir en mycket tidig morgon och jag är så oerhört nervös, men det är samtidigt väldigt spännande!! Jag har redan skrivit en lång lista på vad jag ska handla inför imorgon och en liten lista från mina kompisar.

Slänger in ett klokt ord och sen är det natti natti för mig.. eller ska kolla SATC och få lite översikt över New York hihi!


H.L <3


City of dreams and fortune

Hej hej alla mina underbara!
Just nu håller jag på att packa inför min resa to the most fab place in the woorld, NEW YORK! Det är så himla spännande och jag har sjukt mycket resfeber just nu eftersom att vi drar på fredag. Jag längtar så himlans himlans mycket även fast jag har fått en sån sjuk flygrädsla inför denna resan. MEN ÄR SÅ TAGGAD FÖR DET KOMMER BLI SÅ HIMLA UNDERBART! Jag kommer äntligen få upp leva kärlekens, drömmarnas och förhoppningarnas stad. Sen kommer jag självklart få uppleva platserna där mina idoler från Sex and the city lever sina vilda liv, GALET! Kommer ta massor med bilder som kommer komma upp här om drygt en vecka.

Slut ordbajsat om min New York-trip.. utan imorgon har jag min sista riktiga skolavslutning i hela mitt liv och det är galet! Sedan är det bara studenten kvar och sen är jag FRI... eller nästan i alla fall. Eftersom att jag ska läsa på HDK designhögskola så har jag några hektiska år kvar. Men det är den sista RIKTIGA skolavslutningen i hela mitt liv och det känns helt otroligt!! Så imorgon ska jag fixa iordning mig som aldrig förr och gå till skolan för att få mina dåliga betyg och sedan blir det ett infomöte inför Partille Cup. LÄNGTAR GRYMT MYCKET TILL DET OCKSÅ!

Men nu inser jag att inlägget blir hemskt långt.. Så ska avsluta och kolla på Sex and the city och få lite New
 York feeling.. Misstänker att jag skiter i sömnen inatt!Gave you all I had and you tossed it in the trash

Det känns faktiskt bättre idag, är inte alls lika deppig. Antar att jag hade en grov hormonsvängning som jag alltid har typ 3 gånger om året haha..

Men slutpratat om mina problem... Idag ska jag först träffa mina goingar L och V och vi ska kolla igenom taxfreekatalogen och bara njuta. Det är trots allt bara drygt 3 veckor kvar tills vi drar till Alanya. DET ÄR UNDERBART! Vill bara bort från Göteborg och all dess tråkighet..
Men senare idag blir det att hälsa på FF och senare har jag absolut ingen aning.. För alla andra ska ut och jag är som sagt bara 17...

VILLE OCKSÅ BERÄTTA ATT JAG HAR KÖPT EN NY LOCKTÅNG HAHA! Den gör mig så lycklig och jag kan inte sluta använda den. Fanny will never wear straight hair again, eller i alla fall på ett bra tag ;)


Det var denna från Björn Axen som jag köpte. Rekommenderar den verkligen!
Såhär såg jag ut på Malin och Dianas student.
GRATTIS TJEJER! <3


Quiero ir lejos de Gotemburgo y no necesito pensar...

Jag är helt tom inombords och har absolut inget att skriva..
Så nu ska jag, håkan och petter sova!
Uppdaterar mer imorgon


Tar tag i din hand
Vi brister ut i ett skratt
Det var så länge sen
Men det finns där än
Så passionen vi kännde kommer alltid igenGodmorgon

Idag har jag varit uppe tidigt för att åka till Schillerska och lämna in min Tyskabok. Jag var jätte orolig för mitt betyg eftersom att jag trodde jag skulle få VG men det fick jag inte wohohoho.. MVG MVG MVG! Jag är glad och när jag fick reda på det hoppade jag i taket av lycka. Dagen kunde inte ha börjat bättre helt enkelt!

Men idag är det studentdags då min underbara Diana ska ta studenten och även goa Malin. Jag är så avundsjuk... Men jag tror att idag blir en bra dag, för jag känner det på mig. Nu ska jag ta av mig mina ifkbyxor och sätta på mig någon klänning.. usch vet verkligen inte vilken jag ska ha på mig. Fast jag måste fixa iordning mig nu så jag inte ser ut som en uteliggare haha..

<3Diana & Jag


RSS 2.0