1:a advent...

.. men inte bara!
UTAN IDAG ÄR MIN FÖDELSEDAG!


kommer inte uppdatera mer för ska ha släktkalas snart..
PUSS!


Next star?

Jag har bestämt mig för att bli stjärna på Youtube och jag ska bli mer känd än Keenan.
Så det är nog dags att börja spela in videos. Man vill ju inte vara 100 år när folk upptäcker dom..

Love <3


snö.. snö... SNÖÖÖÖ!

Godmorgon
Vaknade runt 7 och har fixat iordning mig sen dess. Dock har jag plattångs uppehåll och kommer inte platta det på en månad. Hur länge kommer det hålla egentligen? Gissar på max en vecka.. Jag saknar den redan HAHA..

Men nu hinner jag inte skriva mer för jag måste gå till bussen nu.. Det är ju massa snö ute och det är tur att man har sin varma sveajacka <3

Love <3
<3


Twitternörd...

JAG HAR BLIVIT TWITTERNÖRD!
Jag tycker twitter är helt awesome och det är nästan samma sak som att blogga bara att det är som en mikroblogg and i totally love it!

Lägg till www.twitter.com/fannygullberg

Där är det defintitivt bättre uppdatering, fast på engelska!


im hot.. and you´re not!

Goodmorning lovers
Vaknade typ för ah.. i alla fall tidigt. Men tills nu har jag hunnit att:
- Skriva önskelista
- Se världens bästa film... det vill säga nykeln till frihet<3
- Kollat en hel säsong av SATC
- Äta allt resterande godis från igår. Im such a fatty!

Aaah mitt liv är händelserikt.. Men nu ska jag äta lasange och kolla några fler avsnitt av SATC med min mami. Sedan blir det att hoppa in i duschen!

Love <3


Ville bara visa mitt riktiga jag. Snygg tjej med rosa mjukisdräkt drar sig mot soffan nu..
CIAO!


lovely

Har precis packat ut min mega stora väska från Stockholm och det var verkligen inte lite kläder i den.. Där i hittade jag massa kläder jag köpte där. Så nu sitter jag här med en svart och tajt fodralklänning och jag kan knappt andas i den... KÄNNS GÖTT!

Men nu ska jag inte skriva mer för jag ska börja läsa min engelska bok. Eftersom jag har redovisning på Torsdag och jag har inte ens börjat... LOVELY!

Love <3


my baby <3


LOGISKT

Ojdå bloggen ligger stadigt på ca 30 läsare utan att jag skriver något. Hmm.. kanske är det dags att bli lite bättre på att uppdatera?

Men i alla fall nu sitter jag och kollar på The Voice och min nya älskling är med i programmet och det är nämligen Petter.. Är han inte helt jävla AWESOME? Han är ganska snygg och jävligt talangfull. I just love him!

Aja nu borde jag fixa iordning mig för jag måste springa ner till spårvagnen så jag inte kommer försent till företagsekonomin ännu en gång..

Love <3


jag älskar petter <3 allt är liksom logiskt.


going to stockholm

Jag har precis packat klart min resväska inför min resa till huvudstaden. Det kommer nog bli en seg resa p.g.a. att jag är totalt FATTIG. Hur länge räcker 400 kronor liksom? Det räcker typ till max en tröja och 2 donken besök..
Nu ska jag i alla fall skriva lite på min önskelista för det är trots allt bara 26 dagar kvar till min 17årsdag YEY!
Jag börjar känna mig gammal... MEN BARA ETT ÅR KVAR TILLS DISCO och att mamma och pappa kommer tjata på mig om jobb.. LIVET ÄR UNDERBART !great

Goodmorning
Just nu sitter jag med min kusin och hennes barn hemma hos farmor och farfar. Vi har precis ätit pizza och just nu kollar jag gossiga disneyfilmer som jag ska få av min farmor hihi.. Men idag händer inget mer att jag ska packa till imorgon. För imorgon blir det att dra till Stockholm WIHO!

Love <3

Emilia:
Jag vill ha köttbullar med pattar
Jag: Vad sa du?
Emilia: Jag vill ha kötbullar med pattar
Jag: HAHAHAHHAHAHAHHA
Farmor: Hon menar kötbullar med pasta...


RSS 2.0