5: SNYGGASTE KILLARNA

NY KATEGORI: 5 SAKER
Det kan vara allt från de 5 snyggaste killarna till 5 saker jag vill ha.. Det är en väldigt blandad kategori.

SNYGGASTE KILLARNA

David Beckham Pics
David Beckham


Alexander Pettyfer


Zac Efron


Taylor Lautner


Brad Pitt


I HATE MYGGOR

Godmorgon
Har precis ätit frukost och snart ska jag duscha och fixa iordning mig. Senare kommer antagligen min mamma och morfar dra med mig ut och fiska. Men jag tycker det är fridfullt att fiska och det är om myggen inte är där! Jag har redan fått MASSA myggbett så det kliar på hela kroppen.. När jag kommer hem så kommer det inte finnas så mycket Fanny kvar för jag kommer ha blivit helt uppäten av de hemska myggen..



En bild på mig från Norrland 2008..


Norrland

Nu är vi framme i Norrland och har varit det ett tag. Just nu sitter jag och gör ingenting. Idag har det inte varit något fint väder utan det har regnat hela dagen. Så jag har bara suttit inne och kollat på film och myst. Jag har sett: The Terminal och Muriels Wedding. Dom var helt okej.

Saknar alla hemma så himla mycket! Men kommer hem om drygt 2 veckor <3

Ohyes om B(AJ).S kan så kan jag..

FAVORITERNA

Glass: Twister och alla Ben & Jerry sorter
Musik: Allt typ! allt från Disney till Tokio hotel
Färg: Rosa
Film: 10 things i hate about you, Hercules, Skönheten och odjuret, P.s i love you & Dirty Dancing
Språk: Engelska & Tyska
Länder: Spanien & Tyskland
Städer: Barcelona, New York & Göteborg
Skolämne: Engelska och Bild
Mat: Tacos for sure!
Sport: Fotboll & Handboll
Såpa: Har faktiskt ingen aning..
Tv Program: Desperate Housewives
Efterrätt: Glass
Band: Billie the vision and the dancers, Queen, Guns N' Roses, Aerosmith, Tokio Hotel & Rolling stones
Idol: Heath Ledger
Klädesplagg: Mina IFKBYXOR <3
Affär: Gina Tricot, Raglady, HM & SVEA
Kex: Ballerina
Chips: Sourcream and onion från OLW eller Estrella.. Sen finns det väääärldens godaste chips på LIDL.. De är helt sjukt goda verkligen!
Läsk: Coca cola och Vanlig fanta.
Drink:  ingen aning.
Bil: Ferrari eller Porsche
Egenskap hos annan människa: Har humor och att den inte är falsk
Modell: Heidi Klum

Och nu saker jag verkligen hatar:

Språk: Italienska & Franska
Skolämne: Matte
Mat: TOMATER! Om det gills hihi..
Affär: Monsoon i femman.. SJUKT KONSTIG OCH LAJVIG BUTIK..
Artist: Chad Michael Murray om han gills..
Tv Program: Smallville & Xena krigarprinsessan lr nått.. Usch verkar så tråkigt..
Filmer: Candy.. När Heath ledger spelar en hög kille .. läskigt konstig film..
Egenskap hos annan människa: Falskhet och att den har så dåligt självförtroende att den inte ens vågar stå för sina egna åsikter.. dom är verkligen sjukt irriterande. STÅ UPP FÖR ER SJÄLVA LIKSOM!


2 cool 4 u biatch


Grymt

Den ballaste målgesten jag har sett hittils.


HM

Nu har jag och mamma precis kollat klart HM katalogen och jag har beställt massa fint. Här är lite av det:


En oversizetröja med Rollingstonesmärket. Den kostar 149 kronor och jag tycker den är riktigt snygg. Speciellt när jag har börjat älska Rollingstones och andra gamla bands musik. Denna kommer lätt bli min favorittröja!


Behövde verkligen nya leggings om man säger så. Dessa kostar 99 kronor .


Hihi använder aldrig ringar egentligen. Men tänkte börja göra det hihi. Denna kostar 49,50.


En halsduk för 99 kronor.

och massa annat som jag faktiskt inte orkar lägga upp haha. För nu ska jag och mamma åka ut och handla innan resan imorgon.


Jag erkänner..


..att jag är beroende av Coca cola zero.
Varje dag under hela min Frankrike resa drack jag minst 2 Coca Cola Zero om dagen och nu när jag har kommit hem har jag haft en gigantiskt sug efter det. Så nu efter jag har packat ska jag och mamma ut för att köpa lite Cola Zero till mig hihihi. För min Mami är bäst!


Min älskling <3


Godmorgon

Godmorgon allihopa.
Idag vaknade jag ganska sent och en så länge har jag inte gjort något. Men jag ska snart börja packa inför imorgon. För jag ska nämligen till norrland. Det ska bli skönt men samtidigt kommer jag sakna alla här hemma så himla mycket. För jag känner att jag inte har spenderat så himla mycket tid med alla. Men när jag kommer hem så ska det bli så himla kul. Men nu för tillfället är jag mest ledsen att jag inte är hemma när Emma kommer hem från sin språkresa i malta. Sen kommer jag inte träffa henne förrens skolan börjar typ. Det är ganska så segt.

Men nu ska jag blogga ett inlägg till och sen ska jag börja packa. För det är mycket man ska ha med sig och så lite tid man har på sig hehe..


Bild från förra Arlanda förra året när jag skulle hoppa på planet till Norrland.


In Torslanda

Sitter just nu hos Agnes med Josefine. Vi gör nada och jag hatar killar..

Jag erkänner..

NY KATEGORI; JAG ERKÄNNER...



..att Cristiano Ronaldo inte är så ful som jag påstår.
Det tar verkligen emot att säga det här men C.Ronaldo är inte lika ful som jag påstår att han är. Även om jag verkligen inte tycker om honom p.g.a sitt fotbollsbeteende etc så måste jag faktiskt erkänna att han är lite av en KBMan. Inte så att jag tycker han är super snygg men jag tycker verkligen inte att killen är ful. Men bara för att jag erkänner det betyder det inte att jag tycker att han är en grym fotbollsspelare för det tycker jag verkligen inte..

Cristiano Ronaldo Picture 6

Dock måste jag säga att han är en aning gay..


Home from france

JAG ÄR ÄNTLIGEN HEMMA FRÅN MIN EUOPA RESA! Det var verkligen helt underbart, men det är också skönt att komma hem till alla kompisar och ta det lugnt.

Kom nyss hem från Heden och Gothia Cup. Först mötte jag upp Diana och Agnes som sedan var tvungen att möta sin mamma eftersom dom skulle på Pink idag. Sen gick Jag och Diana och mötte upp Dianas kompis Ronja. Vi gick runt på Heden och kollade runt lite och sen gick vi och tjockade oss på Donken. Efter det hände det inte speciellt mycket utan vi chillade på Heden och jag fick träffa massa av Dianas kompisar. Senare på kvällen hämtade Pappa upp mig på heden så jag inte behövde åka hem själv (a)

Nu sitter jag här och kollar på ett ganska så meningslöst program på TV. Dessutom är jag ganska så massa trött! Det beror nog på att jag knappt sov någonting inatt eftersom vi åkte hela vägen från Paris hem till Göteborg i ett drag. Fast det var väldigt skönt att inte behöva åka i flera dagar.


The best cities in the world

Jag älskar att resa. Dessutom har jag rest hela mitt liv och kommer göra det resten av livet också. Jag har varit på många platser men även mycket av samma. Eftersom jag hade en lägenhet i Barcelona. Men dessa platser har jag varit :

Frankrike - Saint Tropez, Cassis, La Ciotat, Marseille, Lyon & Paris
Spanien - Almuñecar, Barcelona, Vilanova, Gran Canaria, Lanzarote, Mallorca, Menorca, Fuerte Ventura, Malaga, Tenneriffa & Sitges
Tyskland - Cassel, Stuttgart, Frankfurt, Kiel, Göttingen & Leipzig
Usa - Miami, Orlando & Puerto Rico
Bahamas - Nassau
St.Maarten - St. Maarten
St. Thomas - St. Thomas
Holland - Amsterdam
Norge - Trondheim, Namsos, Rörås & Oslo
Danmark - Fredrikshamn & Köpenhamn
Grekland - Rhodos

Har säkert glömt massa städer. Men dessa är iallafall alla länder jag har varit i :) Inte speciellt många utanför Europa men det är några iallafall.

De städer jag gillar bäst;
1. Barcelona & Vilanova (ligger bredvid varandra)
2. Nassau
3. Saint Tropez

Ganska ointressant inlägg haha.. Men är inne i en bloggtorka just nu.. Så det blir lite fail inlägg! Men det kommer bli bättre snart och det lovar jag :)

Kisses from Paris with love <3


love it!

Just nu sitter jag på mitt hotellrum i Paris och jag ska snart sova för imorgon ska vi upp tidigt för att shoppa. Dock har jag redan användt nästan alla mina pengar (a)

Men idag har vi gått runt hela Paris. Vi har varit vid Notre-Dame, Eiffeltornet & Louvren. Dessutom så har jag precis upptäckt att jag verkligen gillar Paris massor och vill hit igen så snart som möjligt! Tråkigt att våran semester i Frankrike snart är slut. Jag kommer antagligen hem på lördageftermiddag och sen åker jag till norrland på onsdag. Så det blir en kort tid hemma i Göteborg.. Så de dagarna ska jag vara med dom jag tycker om allra bäst!




The best fucking people i know <3

Hiss & Diss


Billie The Vision And The Dancers
Det är verkligen ett av mina absoluta favoritband. Min favoritskiva med dem är helt klart "The World According To Pablo" och ni som aldrig har hört dem innan tycker jag ska söka upp dem pâ Spotify direkt!  Den bästa lâten är helt klart Nightmares.




Skönheten & Odjuret
När jag âkte i bilen pâväg ner till Frankrike sâ kollade jag pâ den och jag blev helt ställd. För den var verkligen mycket bättre än när jag sâg den förra gânger och jag verkligen älskar den. Haha nu lâter jag som värsta nörden men jag är som jag är!




Min lillasyster
Detta var droppen helt enkelt! Nu har jag varit med henne för mycket och hon gâr mig helt klart pâ nerverna... Jag är sâ trött pâ henne att jag till och med gör riktigt dumma saker.. Kan bara säga att min pappa kommer ge mig en fet utskällning när han är tillbaka haha..

Jaja men det är väl detta som kallas syskonkärlek..



Att fransmän inte kan nâgon Engelska
Det är verkligen sjukt.. Ingen i Frankrike kan Engelska och sen antar de att alla ska kunna franska. LÄÄÄÄÄR ER ENGELSKA!!!!


Going to Paris

Godmorgon
Igâr blev det tyvärr bara ett inlägg. Men snart ska jag och min syster ut för att sola och bada i poolen och sen efter det är det dax att sticka vidare till Paris! Det ska bli jätte najs.

Igâr sâ köpte jag ett linne som jag ska visa upp i bloggen sen när jag har kommit hem till Sverige. För jag orkar verkligen inte fixa med massa bilder pâ denna datorn hihihih.

Puss


En bild pâ Jesse Metcalf (?) fâr avsluta inlägget

HA DET JÄVLIGT NICE


France

Godmorgon.
Jag har precis hittat en dator pa hotellet. Dock kan jag inte anvanda vissa bokstaver som ni ser haha. Nu ska jag och min syster snart ner till poolen for att bli bruna och goa. Hoppas allt ar bra hemma och att ni har det bast. Det kommer sakert ett inlagg senare ikvall.

Under veckan har vi akt runt i Franska rivieran. Vi har varit i bl.a. Cassis, Marseille & St.Tropez. Maste bara saga att St.Tropez var det basta stallet i hela varlden!! Dock det dyraste ocksa hehe..

Ha det bast
Puss


Soo long fuckers

Nu ska jag sova eftersom att jag ska bli väckt tidigt imorgon. Om jag inte sover nu så kommer jag aldrig vakna imorgon. Längtar faktiskt till imorgon. Jag har inte gjort det innan men nu gör jag det verkligen. Det ska bli kul att komma ifrån Sverige och besöka Tyskland och Frankrike. Speciellt Tyskland för det är mitt favoritland. Känner mig hemma där (a).

Vi hörs om 2 veckor om jag inte kommer åt en dator.
Puss and smell you later <3


Jag erkänner..

Jag tänder på tyskar.. Varför vet jag faktiskt inte. Men det är något med deras språk att göra och dom är faktiskt en aning sexiga. Alla tycker tyskar är skit fula och många är faktiskt inte speciellt vackra om man säger så. Men jag drar mig till dom.. Vissa drar sig till balkan , vissa drar sig till spanjorer och en liten del av mig drar sig till tyskar.. Lite pinsamt men väldigt sant...


Hiss & Diss


Partille Cup
Det är lika roligt varje iår. Fast iår kändes det inte riktigt den samma eftersom att det regnade en HEL dag. Men det var ändå den bästa veckan på året. Den har: Handboll, Killar utan tröjor, det är tillåtet att äta donken och vara onyttig varje dag & det är tillåtet att gå runt med tubsockar i strumpor utan att verka som värsta efterfödda personen. JAG ÄLSKAR DENNA VECKAN! Mår nästan dåligt av att det är ett år kvar tills nästa partille..



Longest yard
Gud jag älskar den filmen! Hade ingen aning vilken film det var innan en kompis till mig berättade om den. Den filmen är heeelt klart min humor. Ska nog se den ikväll hiihih.





Det är helt tomt i stan
När man åker in till stan så är det helt tomt. Men under partille så kryllade det av snygga killar och andra handbollsspelare. Nu när alla har åkt hem så känns det helt konstigt och ledsamt.



Min syster gjorde sönder poolen
Hon kastade en järnpinne rakt ner i poolen och den sitter fast som berget. Om man drar ut den åker allt vatten ut och om den sitter kvar kan man ju inte bada. Vem fan kommer på att kasta en järnpinne i poolen? När jag såg den sticka upp ur poolen så spred sig ilskan genom kroppen..

Syster - Men Fanny man kan sätta silvertejp över hålet.
Fanny - Aha så du ska lyfta poolen med 1000 liter vatten och sen sätta silvertejp.
Syster - Eh nej är du dum.. Man drar ut pinnen och sätter fast tejpen.
Fanny - Genom vattnet då eller?
Syster - Ja vad trodde du?
Fanny - Omg.. HAHAH


France tomorrow instead

Kom precis hem till min Pappa och tidigt imorgon så åker vi iväg mot Frankrike. Vi kommer även stoppa i Tyskland och antagligen sova över där. När vi är i Tyskland så ska jag köpa en tysk landslagströja med Özil på ryggen hihi.

Nu fixar jag med den sista packningen och ska snart sova eftersom det blir att gå upp mycket tidigt imorgon. Men det kommer komma några till inlägg ikväll bland annat Hiss och Diss hihi. Stay tuned eller hur man säger!


Peace out.


Jimmy jump <3

Igår vann Spanien VMGULD för första gången i världshistorien. Precis innan spelarna skulle gå in på plan så försökte en kille "sno" vmpokalen. Men så var det inte för det var Jimmy Jump. Han är en spansk/katalansk medborgare som tröttnade på sitt jobb och har börjat medverka i stora evenemang genom att springa in under sändning. Det han tänkte göra igår var att sätta en speciell katalansk mössa på vmpokalen haha. Tycker faktiskt han är ganska ball!


Jimmy Jump hoppas in i bassängen under en stor vattenpolo match.


Jimmy jump klipp där det är bilder från olika evenemang.


Cooool kille.


love it yees love it


Sitting here, on this lonely dock
Watch the rain play on the ocean top
All the things I feel I need to say
I can't explain in any other way

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

Now here's the sun, come to dry the rain
Warm my shoulders and relieve my pain
You're the one thing that I'm missing here
With you beside me I no longer fear

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too

I could have saved so much time for us
Had I seen the way to get to where I am today
You waited on me for so long
So now, listen to me say:

I need to be bold
Need to jump in the cold water
Need to grow older with a girl like you
Finally see you are naturally
The one to make it so easy
When you show me the truth
Yeah, I'd rather be with you
Say you want the same thing too


France

Dålig uppdatering..
Jag har i alla fall inte varit vid datorn eftersom jag har spenderat nästan 10 timmar per dag på Heden hela veckan. Det är nämlige så att jag har spelat Partille cup. Vi spelade grymt i gruppspelet men det gick sämre i slutspelet. Men kul hade vi i alla fall!

Idag har jag packat och lite så. Då tänker ni säkert; Vaddå packat? Jo jag ska nämligen till Frankrike imorgon eller tidigt på tisdag morgon. Det ska verkligen bli så himla härligt! Jag har aldrig varit där innan. Så det blir ett sommaruppehåll för bloggen. Men därför blir det extra bloggning idag ;)

Nu ska jag se på VM-finalen och jag hejar egentligen inte på något av lagen. Men jag har alltid lite förkärlek för Spanien även om de slog ut mitt älsklingslag TYSKLAND <3

Btw, FABIO CANNAVARO ÄR JÄVLIGT KB/SNYGG! Speciellt när han gick in på planen med Vmpokalen.


Paris & Marseille


Fabio Cannavaro <3


6th of july

Hey and hello!
Just nu sitter jag helt död i min soffa och MTV står på i bakgrunden. Har egentligen inte speciellt mycket att skriva om. Men jag uppdaterar i alla fall haha.

Idag ska jag bara chilla för jag är död och senare ikväll blir det grillning med laget. Dessutom så imorgon börjar partille cup! Världens bästa vecka på heeeeela året. Ses på heden kanske ;)

Puss


ME TODAY

Nu är jag färdigfixad och klar så jag ska snart ut i det fina vädret.
Have a nice day <3



first of july

Ledsen för den dåliga uppdateringen men har inte varit inne på en data på 2 dagar. Jag har i alla fall varit på Ullared och där hittade jag lite grejer bl.a. 2 väskor, linnen, tights, en morgan kortlek, ansiktsmasker och massa annan skit. Nu ska jag fixa mig och sen blire att gå ut i det fina vädret . Puss <3


Raaawr im a tiger..

 


RSS 2.0