Sweet dreams

Nu ska jag sova för jag är sjukt trött.

Tre egenskaper jag skulle vilja ha:
1. Vara osynlig
Då skulle man kunna gå in i killars omklädningsrum och så hihihihi
2. Vara världsbäst på att kramas
OMG! Jag älskar människor som är goa att krama. Önskar att jag var världsbäst på att kramas. För då hade alla velat krama mig hihihih (a)
3. Kunna sjunga
Typ min dröm. Bli nästa stora sångerska. Jag hade vunnit melodifestivalen 100 ggr om haha..

GODNATT <3


KRAMKALAS PÅ KAJEN!


MORSDAG

Fanny : Vad önskar du dig till morsdag?
Mamma : Hmm.. Att du dammsuger en gång i veckan.
Fanny : Ha D! Du får present.


Ben and Jerry

Har inget att skriva för jag har nämligen bloggtorka.
Men ville bara meddela att..


JAG ÄTER BEN & JERRY OCH ÄLSKAR MITT LIV ! <3
Dessutom är 10 things i hate about you på tv.



RIVERSIDE MOTHERFUUUCKER

TYSKLAND SHALALALALALAA! Gött att dem vann när inte Anna gick vidare. Men vem fan trodde att hon skulle gå vidare? Tss..

Men nu ska jag kolla film och sen blire sleepy time .
Puss <3


IM THE BIFF

Gud jag är så jävla stark och biff! Denna lilla killen är ingenting jämfört med mig.
HAHAHAHAHAHHAHA


Yesterday

Agnes håller på och målar om sitt hus och har en elektrisk typ stege som de står på när de målar..

Fanny: OMG CHECKA IN DEN ELEKTRISKA STEGEN SOM DE ANVÄNDER FÖR ATT MÅLA HUSET MED!
Emma: HHAHA när min pappa målar har han en vanlig stege.
Fanny: Vaddå stege? Min pappa klättrar.
Fanny & Emma : HAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAAHHAHA

NÄSAN <3

Godmorgon.
Ledsen för så dålig uppdatering men jag har inte haft tid till det helt enkelt. Igår fick jag reda på mitt svenska betyg jag jag fick VG WIHO! Men igår spenderade jag kvällen med några kompisar och vi kollade film. Filmen var inte speciellt bra haha.. Den hette "I Love You Beth Cooper". 
 Men jag älskade näsan <3 Mmm min nya man typ ;)


Godmorgon

Godmorgon Godmorgon!
Har varit vaken sen kl 6 idag. För jag var tvungen att gratta min syster på födelsedagen. Hon fylller faktiskt 12 år idag, congratz! Nu kom jag på att jag inte har skrivit eller läst ut min svenska bok (a) hihi blir svårt att skriva klart sin bokrecension idag (a) Men nu ska jag fixa mig till skolan .

Puss <3

Snart börjar fotbollsvm. Synd att Sverige är för dåliga för att kunna vara med! HEJA TYSKLAND HEJA TYYYSKLAND!


I HATE YOU MR HACKER

Finally home! Har spenderat hela dagen med mina brudar och vi har bl.a. kollat när alla våra treor har tagit studenten. Det kommer vara så sorgligt och aldrig få se dem i korridorerna igen. Dock hoppas jag att de kommer nya goa ettor haha ;D

We will miss our babes  SB, BILF, SJALIS,PURPLE PANT & de andra jag inte kommer på <3
HAHA vi har sånna hemliga små namn på alla killar i våran skola (a)


Schnygg Fanny 14 år (y)


HACKAD

Usch usch usch vad jag är depp. Någon har hackat min hotmail/msn och facebook så jag är helt lost. Har inget att göra vid datorn och troligen kommer personen som har hackat att terrorisera mina kompisar och bara förstöra för mig. Hur kan man med och göra så? Asså förstår dom inte själva hur elakt det är. För där har jag alla mina vänner och kort på mig. Detta suger och jag orkar inte med datorn idag. För den påminner mig om att facebook är hackad och att JAG HATAR DEN SOM HAR GJORT DET!

Så den som har gjort det kan vara snäll och ge tillbaka mitt lösenord (a)


Om du ger tillbaka mitt söta lösenord till både MSN och Facebook så bjuder jag på donken! (a)


I LOVE YOU

Min nya bebis <3


Sorry

Jag är ledsen att jag har haft så dålig uppdatering. Har helt enkelt inte haft tid att blogga eftersom jag har så himla mycket i skolan just nu. Men snart är de sommarlov och då blir det antagligen komma massa roliga uppdateringar!

Men kom precis hem från torget. Åkte dit direkt efter skolan med mina goingar Agnes och Emma. Hittade även den perfekta skolavslutningsklänningen på raglady (a) Sen innan träningen ska jag och mamma köpa den antagligen. Hihi jag är så glad! Lägger upp en bild på den sen när jag kommer hem :)

Puss <3 


Btw sitter på mammas data så jag har inga bilder (a)


<3

Oj oj oj vad mycket jag har pluggat idag. Det vill säga ingenting. Men nu ska jag sova och kolla på how i met your mother <3

Puss & Godnatt


JAG ÄLSKAR SVERIGE JUST NU


I'd rather be with you

ÅH, det är fan sant att vissa låtar kan göra dagarna bättre. Denna får mig i alla fall att bli helt glad!

Gött med bildbrist. De tar fram de 2 år gamla bilderna haha..



Joshua Radin - I'd Rather Be With You.


Pluggeliplugg

Vaknade nyss av att mobilen vibrera och det var riktigt seeegt! Men nu ska jag börja plugga och jag är verkligen taggad till tusen. Ska verkligen få bra på de sista sakerna innan skolavslutningen. Dock säger jag alltid så och de brukar aldrig hjälpa att få bra på de sista sakerna. Men de kommer gå kanon! HAHA ..

Hihi sen ska jag blogga ett helt inlägg om ballerina kladdkaka mumsi mums. För jag har hört att stora bloggare brukar göra de :$ bokstavligttalat hihihih.



BARCELONA

Jag är så jävla snygg när jag ska sova! Kolla bara in mitt sexiga barcaställ.
Snart ska jag drömma om Guardiola och laget. Mmmm lovely.

(Tröjan fick jag av min tränare Camilla. Den är extra sexig.)

Btw, mitt ansikte var så snyggt så det ville inte synas. he he


Nostalgi

Haha fyfan vad man saknar tiden när man var liten. Speciellt de goa låtarna med roliga musikvideos. Nu för tiden är de bara allmänt tråkiga. Dessa gör en nostalgisk:

Snook - Mr Cool

Martin - Du Är Så Yeah Yeah Wow Wow

Markoolio - Millenium 2


A-Teens - Upside down


Backstreet Boys - Everybody

Aqua - Barbie Girl


Markoolio - Vi drar till fjällen


Jag vill jag vill jag vill

ÅH, jag vill verkligen åka på en språkresa. Dessutom skulle min pappa jätte gärna vilja skicka iväg mig. Haha låter som han inte vill ha mig hemma. Men det är så att han tycker att jag ska lära mig massa språk och speciellt bra engelska och spanska.

Jag vet inte vart jag vill åka eller när . De ställen jag helst vill åka till är Usa eller Australien. Usa är liksom coolt och Austalien har surfboys och landet verkar sjukt ballt. Dock tvingar min pappa mig att åka till spanien och bo hos hans spanska kompis familj. Han vill helt enkelt att jag ska spendera 2 veckor tillsammans med en familj som inte kan någon svenska eller engelska. Då kommer jag sitta där som ett handikapp och bara se dum ut. ALDRIG att jag ska åka ner dit själv! Detta måste tänkas igenom.

Men jag vill verkligen till Usa och Australien! Ska verkligen tjata på min pappa (a). HAHA låter som jag är daddys little girl men jag får la söka jobb för att få ihop moneeey.


Godmorgon

Vaknade precis av att mina hörlurar tryckte in i min rygg haha. Kollade nämligen film igår kväll och somnade. Det är verkligen så typiskt mig, i alla fall när de är sent och jag är ganska så mega trött.

Nu ska jag kolla en till film och dricka cola zero. Men sedan måste jag städa mitt rum och packa lite saker. För jag ska nämligen to my papi today! <3

Detta var min outfit igår. Under dagen kände jag att de var lite fel att ha stövlar men sedan när Jag och Diana var på torget så började de spöregna. Då hoppade jag runt i mina fina hunters och med ett paraply.

The Weather girl - Its raining men



PACMAN

HAHAHA jag har så jävla roligt! Jag spelar PacMan på Googles logga..
Jag har mycket till liv? Ohja!


My day, seg läsning.

Kom precis hem från Diana. Det var ganska skönt att komma hem eftersom att jag inte har varit hemma på hela dagen. Dock har jag haft en jätte mysig dag med två av världens bästa personer <3

Först så var jag i skolan och skrev nationella och de gick halv bra. Sen så satt Agnes, Emma och Jag kvar i datasalen för att jobba med våra power point presentationer. När vi var klara gick vi mot bussarna och då ser jag min buss åka ifrån mig så de blev typ : ""#(¤u2#(%#¤"%Y2u3 fan 15 min väntetid". Men de var ganska tur för då fick jag stå och vänta på nästa buss på frölunda sen och då träffade jag världens bästa Diana och vi drog hem till henne. Efter ett tag drog vi till torget och mötte upp Gabbi där vi köpte massa gott:

- Kladdkaka
- 2 Drickor
- Frön
- Chips


Mmm sen satte vi oss på ett ställe och tjockade oss riktigt rejält. Vi spelade även "Neger och President", som jag var king på såklart. Det var jätte mysigt att sitta under taket när de regnade i massor. Sen efter de drog vi hem till Diana igen och kollade "A Walk To Remember". Den filmen är så jääävla bra och söt. LOVE IT LOVE IT!

Detta var helt enkelt en go dag med de bäästa! <3
(Som vanligt glömmer vi kamera och då blir det inga kort! Men jag ska bli bättre på att ta kort så bloggen blir mycket mycket roligare! I promise )


Jag är inte död

Hey!
Jag lever och sitter hemma hos Diana. Vi ska snart kolla på "Walk to Remember". Dessutom är jag galet glad!

1. Jag älskar mina bästa vänner.
2. De är varmt ute
3. Det är helg
4. Jag har ätit  Dianas mammas löv mat. i löv it ! HAHAHA
5. Livet leker! + att de snart är sommar hiih..


Asså jag har varit ovanligt glad senaste tiden och jag vet inte vad detta beror på.. och nej jag har inte fått ett ligg! så tro inte det alla baarn. Jag kan faktiskt vara glad ändå hiihihininhiih.


Goodmorning sunshines

Jag är den jag är och kommer aldrig att ändra mig för någon annan.


okejdå.. om Zac efron begär de HAHA.



Första inlägget jag orkar göra på morgonen. Kanske beror på att jag inte försov mig idag (a) HAHA . Men nu ska jag i alla fall fixa mig mera. Nu på morgonen ska jag skriva Matte nationella och jag hoppas det inte går skit för jag orkar inte ha dåligare betyg än vad jag redan har. Men jag hoppas alla får en super bra dag! 


Looovely

Åh vad jag älskar allt just nu! Vädret, livet och att de snart är sommar. Fast det finns en sak jag älskar mindre och det är sträckningen jag fick på träningen. Det gör inte ont när jag sitter ner, men sedan när jag springer så gör de lite ont.

Imorgon så blir det att skriva nationella och sen blir de att grilla med Diana och Gabbi.
Det kommer bli myselimys.

Puss på alla söta från mooooi


Jag kan inte hjälpa att jag blev som jag blev. Vissa måste bli hjärndöda och vissa blir coola. Som tur blev jag både och. He he


Sängen ropar

Idag har det faktiskt varit en oerhört bra dag. Det har varit varmt, roligt i skolan och lite allmänt roliga saker hihihi :D Dock var de inte lika roligt att få in 20 sidor idrottsgrejer i hjärnan. Dessutom har jag knappt fått in en tredjedel av allt så det känns allmänt misslyckat.

Nu är jag trött och ska till sängen för att dejta min kudde.
Peace and love <3


DAGEN I BILDER

Dagen kan sammanfattas i sushi och skratt, you are so fucking amazing <3





2 hot 4 u

Det är en trött och väldigt varm Fanny här. Ska snart börja plugga inför mina idrottsrov jag ska ha imorgon. Ja ni hörde rätt! Jag har två stycken medans alla andra små mongobarn bara ska ha ett. Då tänker ni säkert: Aha varför är hon så jävla supermega cool så att hon ska ha 2 st? Jo, det är nämligen för att jag missade det första för att jag var busigt sjuk hihi.

Nu ska jag plugga och här får ni en hyper mega gigantiskt snygg bild!
Detta är min eftermiddagshumor.



Talkort

Gud vad härligt! Mitt tal är klart och jag behöver bara träna in det så det sitter. Fixar även fina talkort haha. Känner mig väldigt duktig nu :)


NEW BLOGGDESIGN

Hey!
Egentligen borde jag fixa med mitt tal. Men som tur har jag hela dagen på mig. Därför ska jag ändra min bloggdesign heeeeelt! Fast om den blir misslyckad så har jag kvar min gamla ;)

NU ÄR BLOGGEN UNDER UPPBYGGNAD! <3 PUSS


Orange County

Nu ska jag spendera min natt med O.C gänget och se klart hela säsong 2 :)
Sov sött honeys <3


Hugo rosas

Även om han skrev till alla så smälte och skrek jag för en sekund..



Tips?!

Jag har tråkigt så oerhört tråkigt. Sitter och kollar på Roast på Berns och till och med det är tråkigt.. Så jag funderar på att se en film eller nått. Jag har dock inte kommit på vilken jag ska se på än.

Har ni några förslag?

Annars blir de O.C, SATC eller nått liknande :)


Pannkakor

Just nu skriver jag på mitt svenska tal som ska vara klart tills onsdag . Det går väldigt segt just nu, men snart ska jag ta en paus och äta mammas goda pannkakor. JAG ÄLSKAR PANNKAKOR! Det finns typ inget bättre, eller hur? hihi


LYCKLIG

Herregud jag sitter nästan och gråter. Jag är så jävla glad och lycklig! BARCELONA VANN LA LIGA! HAR INTE VARTIT SÅHÄR GLAD PÅ LÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄNGE. DETTA ÄR DE VACKRASTE JAG SETT PÅ LÄNGE. DETTA ÄR PARTY PARTY. SÅÅÅÅÅ GLAD! OCH DETTA INLÄGGET ÄR KONSTIGT MEN KÄRLEK <3



Jonathans dop






Dopdag

Godmorgon!
Jag är helt klar och fixad inför dopet. Dopet börjar kl.11 men jag ska vara där en timme innan så jag ska veta hur och var jag ska stå med Jonathan. Till dopet har jag på mig min Lise Sandahl klänning hihi..




Gröna oliver

Sitter i omklädningsrummet i Kungsbacka och äter pastasallad.

Fanny - USCH! Hatar oliver. De smakar bajs.
Gabbi - Tänk på barnen i afrika som inte får någon mat.
Fanny - Men de behöver i alla fall inte äta äckliga oliver...
Gabbi - HAHAHAHHAHAHA

Aranäs open

Sitter i soffan helt död och har ont i läpparna efter alla solrosfrön jag och gabbi åt i bilen påväg till Kungsbacka. När vi kom dit var vädret helt okej men dock var det lite mulet. Sen efter att vi hade värmt upp och matchen skulle starta så började de spöregna. Typisk otur när man ska spela Aranäs! Men det gick ganska bra ändå:

Sorunda 17-14
Aranäs 8-6
Kärra 8-11


De blev alltså två vinster och en förlust. Men de gjorde att vi vann seriespelet och mina lagkamrater spelar kl.11.20 imorgon. Tyvärr kan jag inte inte spela för jag ska på Jonathans dop :( . Men de får kriga för mig också! Sen kanske jag kan vara med senare i slutspelet :)

Det roligaste som hände idag var när vi spelade mot Aranäs. Bollen rullade ut och jag slängde mig i leran för att få den. Samtidigt slängde sig en av deras spelare efter bollen och vi kämpade om den. Även om jag hade vunnit den drog hon den ifrån mig och då jävlar haha. Sen drar hon den och dommarn hade redan blåst för min fördel och hon slänger iväg den och alla börjar skrika.

Hon: - Men låt mig komma loss din jävla tönt.
Jag: -Eeehh..
Min farfar: - Men släpp bollen när domarn har blåst.
Hon: - Din gubbjävel..Domarn  publiken stör?


HAHA den stod min farmor och farfar, Linnea , Amanda och Jag och gapskrattade. Då började hon skrika att vi skulle hålla tyst. HAHA tycker synd om henne. Inte lätt att vara en ADHD albino.


Mina, Gabbis och Lindas händer efter en dag i leran.


Människor jag vill träffa

Dessa vill jag träffa. Vissa är levande och vissa är döda:


James Dean (död)
Ball kille! Synd att inte dagens killar är lika coola. Snygg var han också.


Audrey Hepburn (död)
She is so beautiful! Herregud min förebild typ. Vill vara lika snygg, ha lika fina kläder och vara lika lovely.


Heath Ledger (död)
Min största förebild. Han var sjukt snygg och charmig. Synd att han var tvungen att dö när han var så ung.



Barack Obama
Yes we can! Han verkar super go och dessutom skulle jag vilja fråga "Please, can you save to an afro?" och "Can America take Mona Sahlin and we will have you?".


Josep Guardiola
Vill du gifta dig med mig? (a) Nje, men jag gillar talangfulla män haha.

+ Min gammelmorfar. Han var verkligen så jävla cool! Den mannen var sjukt modig .



My day

Hey again!
Sitter här med min goooa familj och kollar ishockey. Jag har aldrig varit med om segare match. Men tidigare idag har jag varit med min bästa vän gabbi och jag följde med henne för att köpa nya fotbollsskor till aranäs imorgon. Jag tänkte också köpa men jag fick låna hennes gamla. TACK BROR! Sen gick vi runt och chillade och gjorde inte speciellt mycket.


Vi tänkte först gå till donken för att äta.
 Men vi ändrade oss och drog till en pizzeria.
Vi är tjockisar!


Goodmorning sunshines

Vaknade nyss av att mobilen vibrera.. hmm.. fail.. Men nu sitter jag här och gör absolut ingenting. Idag blir det att kanske vara med Gabbi och imorgon är det Aranäs, wohoo.

Igår var det födelsedagsfest för en kille i min skola och den var jävligt go faktiskt. Tack alla för igår !
Nu har jag inte så mycket mer att skriva . Men de kommer mer senare idag. I promise!

<3

Me and my babes <3


Hi , guys.

Nu sitter jag här i mina chockrosa shorts och med en bulle på huvudet. Orkar inte gå upp och göra någon som helst nytta. Men de måste jag göra, annars har jag en mamma som kommer släpa iväg mig så att jag ska städa mitt rum. Hon har i för sig rätt eftersom mitt rum ser ut som ett helt kläd hav. De är nämligen så att mitt golv är nästan samma sak som min garderob just nu. Så de måste jag fixa!

Senare idag blir det att dra iväg till Apelsinplan för att spela handboll på en gräsplan. För i helgen ska man spela Aranäs Open. Hoppas att de inte regnar för då kommer det bli lerbrottning. Inte speciellt roligt! Haha. Men senare ikväll ska jag vara med Agnes och Emma och vi ska till en lokalfest. Najs najs.

Hoppas ni får en go dag och kväll!
Kommer antagligen inte hinna uppdatera mer idag. Smell you later <3

 
Känner mig såhär idag.. GÖTT!


Världens bästa låtar

 <3


I want to be like..

Det finns massa människor jag vill vara som, se ut som eller helt enkelt leva som.


Jag vill se ut som Kate Hudson. Inte någon jävla Jessica Alba eller Megan Fox. För Kate Hudson anser jag är mycket vackrare än dem båda. Jessica Alba är snygg medans Megan Fox inte alls är snygg.


Jag skulle vara lika jävla cool som Dr.Dorian i Scrubs. Hans riktiga namn är dock Zach Braff.


Att Heath ledger skulle leva och att han skulle vara min boyfriend. Damn he is hot! Han är helt jävla perfekt. Synd att sånna människor måste dö i förtid <3 ..


Sen vill jag leva som tjejerna i Gossip girl. Hade varit jätte ballt!

+ Min nuvarande familj och vänner. Då hade allt varit heeelt perfekt.


TÄVLA

DVD-Slv
Är med i denna tävlingen. Fy attans vad jag måste ha den. 
FÖR HEATH LEDGER ÄR KÄRLEK!<3
Hon delar ut ett antal exemplar så var med och tävla ni också;)


SCCHH

Hey boys and girls!
Kom precis hem. Först var jag i skolan och hade matte nationella. Det känns som det gick jätte dåligt. Sen efter skolan stack jag hem till min Farmor för att testa hur det kommer kännas att bära Jonathan under dopet. Det enda jag kan säga är att den lilla mannen är tung! Men så söt. Sen har jag även lekt med söting Emilia hela dagen. Nu kollar jag på Hells kitchen och ska äta onyttigt hihih :) .


Min going Emilia förra sommaren <3


UNDERBART

För 10 år sedan släppte han sitt första album och förra sommarn bestämde han sig för att ta en paus från uppträdandet och låtskrivandet. Men det höll inte länge. För nu är Göteborgs kung tillbaka...

HÅKAN HELLSTRÖM SPELAR I SCANDINAVIUM DEN 6NOVEMBER!
SÅ JÄVLA UNDERBART <3


Så jävla skön

HAHAHAHHAHAHA så jävla rolig. Tjejen är sjukt jävla skön :D
www.anagina.blogg.se


Natti natti

Nu är jag super duper mega trött och ska snart sova :) Orkar itne uppdatera med något viktigt eller roligt just nu.

Kisses<3
Btw. har bildbrist. så skit i konstiga bilder..



Svar frågestund.

Emma :
Vad tycker du egentligen om sushi? :D GOTT ELLER ÄCKLIGT?
Svar: Mmmm… i love it! Men inte för ofta dock :D 

ammee:
hur många ggr har du haft lust att sätta på zlatans näsa?
vem har skulle du helst sätta på, puyol eller c.ronaldo:)?
Svar: Åh varje match får jag lusten… Mmm så snygg är den! ;)
Hmm asså puyol är ju inte direkt snygg och C.Ronaldo är ju bara himla sliskig. Men jag väljer puyol med påse. Haha han är liksom påsmaterial. Hans kropp kan nog vara snygg. :D

Agnes:
vem är ljudis? har hört att han e ganska snygg o gör ljud,
Svar: Ljudis är helt okej. Hans ljud är sexiga haha and i know you want him angsson ;)

Anonym:

Du anser dig själv son tjock, medan du är smal! När är man smal? När är man tjock? Vad tycker du? Du är har iallafall en jättefin kropp och du är smal!
Svar: Ja jag anser mig själv som tjock eller rättare sagt mullig. Det är för att jag inte trivs med min kropp och anser att mitt fett har fördelat sig väldigt snett. Allt har satt sig på magen och låren . Andra människor anser jag inte som tjocka eftersom jag inte bryr mig om hur andras kroppar ser ut. För personligheten gör människan vacker.  Okej om man väger 120 kg som tjej så är det kanske det är lite mycket. Jag tycker inte fett är något viktigt när andra har det. Men om jag väger för mycket själv känner jag mig osäker.

Anonym:
Du har många nära vänner. Men vem är din allra bästa vän? Du måste svara ärligt på denna fråga eftersom vi är många som vill veta hehe.
Svar: Jag gillar att ha många vänner men jag älskar att ha nära vänner! För de kan man dela allt med utan att resten av världen också får veta det. Dock har jag ganska svårt att få nära vänner. Men de som står mig allra närmast och vet absolut allt om mig är Diana och Gabriella. De är som mina egna syskon helt enkelt.

Anonym:
Vilken är din favorit färg hihihi :)
Svar: Det är helt klart rosa och vit! So lovely.

POYAN:
Gillar du hästar?
Svar: Usch nej. Jag gillar verkligen inte hästar. De är håriga, stora och läskiga :(

Lowe:
finns det någon i klassen du tycker är snygg? Vem?
Svar: Haha ja faktiskt. De snyggaste är nog Niclas och Alban haha ;D

Kurt:
om du får välja enbart en låt. vilken är din favorit?¨
Svar: De måste nog vara Dont stop me now med Queen .<3

Fiddebooi:
hur stor är din snopp? :O asså jag har sett en del snoppar i mitt liv men från vad jag har hört är din störst :O är de sant? asså är den större än Tiger woods? Jag förstår ifall du inte vill svara, men jag måste veta :O

MVH Fiddebooi
Svar: HAHAHAHA du är störd fadi ;). Men ja min snopp är större än din. Dessutom är Tiger woods snopp inte ens en 1/10 av min manlighet så den kändes knappt. Men min är leeegend!

Jonas:
Är du kär just nu?
Svar: Nej.













Yes sir..


In my purse

Här är 5 saker jag alltid har i min handväska :



Loreal Puder
Rosa Mac Läppstift
Iphone
Rosebud strawberry lipsyl
Grape bodylotion


Hey daaarlings♥
Idag har jag varit i stan med min papi för att leta doppresent till lilla Jonathan. Vi hittade typ inget men vi ska leta längre fram i veckan. Jag ska vara gudmor till mitt lilla kusinbarn. Finaste lilla killen som finns ! Alla killar borde vara som honom haha.


Jonathan ♥


més que un club ♥

Andra säger: Jag tror på Jesus .
Jag säger: Jag tror på Guardiola och Barca.


Helt sant. Det är som en religion för mig. Vissa tjejer vet inte ens vad fotboll är för någonting och alla vet vem C.Ronaldo är för att de tycker han är snygg. Då hejar de helt enkelt på Real madrid. Men om jag skulle fråga om de skulle kunna säga en annan spelare i laget så skulle det bli helt tyst. Sen när jag berättar för killar att jag hejar på Barcelona så kallas jag medgånssupporter.

JAG HAR ALLTID HEJAT PÅ BARCA OCH KOMMER ALLTID GÖRA DET ! <3
Dessutom har jag hejat på dem sen jag var runt 9 år så ni har ingenting att komma med..


Crazy shit

HAHAHAHHA VA? Vad är det för jävla namn.
Typ: "Ey ja är fjolla adjö knull" .. Ehm ja typ..


Hey boy

Tre saker som gjorde dagen bra..

1. Kollade match med min bästaste vän Diana <3
2
. Fick VG i historia av mr.Kött.
3. Min mobil <3 den gör alltid min dag ! hiihih.

Tre saker som gjorde dagen mindre bra..

1. Det regnade.. Platt hår + Regn = Ruffsigt hår..
2. Min dator vill inte visa youtubeklipp. Vill bara kasta ner den på någon jävel nedanför mitt fönster. Ohja! jag har ADHD idag..
3. Sliskiga boys.. Sluta sliska er, jag vill inte ha med sliska pojkar att göra ändå..


Peace and love


Ugly pic guys


Messi är KBMP

Just nu sitter jag hemma hos min bästa vän och kollar matchen mellan Barcelona - Sevilla. Det står 2-0 och det kommer bli kross här.  Fotboll är livet och Guardiola är KB. 

Fc Barcelona <3


Jag har världens snyggaste bror/bästa vän de ni .<3


Hans röst = <3


Rädd


Getingar
Usch de är vekligen äckliga. Dessutom har jag kommit på att de är riktigt fula haha. Om det kommer en geting emot mig så kommer jag inte vara kvar länge till. Vad är dom till för egentligen? Sticka folk? :( 



Hästar
De sparkas och är stora. Ta inte illa upp men de är också äckliga. Har alltid tyckt det. Men det är nog för att de är så stora och dregglar haha. Vissa tycker dom är fina men de tycker inte jag. Fast det finns undantag för vissa är faktiskt söta. Men de funkar som hamburgare (y) haha ohnej vad jag är okänslig.


Detta är en söt häst hihihih.


Att förlora dem jag älskar mest
 Vem är inte rädd för det liksom? <3


Profilpicz @ facebook

Satt och kollade igenom profilbilder jag har haft på facebook.Vissa är snyggare än andra haha.  
Här är några:







Im a fucking rockstar


 Rollerblades
Jag är typ lat lat lat och jag orkar inte gå. Då kan jag bara rulla runt och inte behöva anstränga mig ett dugg haha.

Presentkort på donken
Haha finns det ens? Isåfall tjejer och killar det står högst upp på min önskelista. Man kan koppla ihop mig med Anna book eller nått. Tjock och jävligt dålig humor.

Ett gigantiskt gosedjur
Så man slipper sova själv på nätterna :( haha den kan bli min tillfälliga pojkvän även om den inte ger mig alla mina behov HAHA..





Just a small town girl, livin' in a lonely world

Shululululu.
Kom precis hem från skolan och jag gör absolut ingenting. Sitter bara här och lyssnar på världens bästa spotify lista. Alltså min lista. hihiih. ironi på hög nivå. Ska nog börja skriva på mitt tal som jag ska hålla i skolan. Gud jag är verkligen så sjukt nervös inför det ! Men jag hoppas verkligen att det går bra. Men nu ska jag kolla på O.C .


This is me today. Puss puss


2 days ago..

.. var det jag uppdaterade senast och det är inte bra. Har inte hunnit för jag har suttit och skrivit på mitt historiaarbete för att få det så bra som möjligt. Men det är inte ens klart ännu så detta blir ett snabbt inlägg så att ni vet att jag lever ;) Kommer bättre uppdatering i helgen, i promise.

Puss puss


Strawberry

Jag vill ha jordgubbar doppade i choklad nu på direkten, GE MIG!

Oopsi..

Dålig uppdatering i know!

Nu sitter jag i alla fall här och kollar på världens bästa tv-serie, Desperate housewives. Tror att jag måste börja skriva lite mer på min historia inlämning, men det kommer inte gå så bra eftersom jag knappt har skrivit en tredjedel av den och den ska vara inlämnad på fredag. Det är såååå typiskt mig!

Take on me


Några goa raggningsrepliker, haha.


This is me today

Nu har jag precis gjort i ordning mig inför min lillasysters och kompisars dansuppvisning. Efter det blir det att gå runt en stund på liseberg. Men nu ska jag plugga så puss <3


My look for today :


True love

I wanna know what love is
I want you to show me





spotify songs

When you look me in the eyes - Jonas Brothers
The way you make me feel - Michael Jackson
The climb - Miley Cyrus
Who says - John Mayer
Jessies girl - Rick Springfield


Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt var med i min favorit film "10 things i hate about you", som spelades in 1999. Efter den filmen har han inte varit med i några speciellt kända filmer. Men snygg har han blivit!





Nu



Im a geek

Kom nyss hem från torget. Som vanligt så kunde jag inte låta bli att inte köpa något.
 Detta köpte jag:
Töntglasögon på Bik bok - 69 kr
Tunika från Raglady (Lise sandahl) - 399 kr




puss

Nu drar jag sexig och osminkad till torget.                

Kisses <3


RSS 2.0