Perfekta kvällsmaten


=


Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Kom precis hem från ett besök hos min älsklings Agnes i Torslanda. Först mötte jag upp Emma vid eketrä och vi åkte tillsammans till Torslanda där vi fick middag av Agnes söta föräldrar , TACK <3 Sen kom Agnes kompisar Filip, Andreas och Linus och vi drog vidare till Maxi där vi köpte kladdkaka som vi senare tjockade oss med hemma hos Filip. Det var första gången jag var där och jag dog för hans fina hus! Sen drog vi och till en brygga och drack oboy medans Filip badade haha. Det var en mycket mysig dag <3

Nu sitter jag och njuter av två avsnitt av min favorit serie Sex and the city! Men snart blir det att sova för jag ska upp tidigt imorgon för att jobba.

Kisses


En bild på mig och mina godingar <3


Workday

Godmorgon
Nu ska jag snart åka med mamma till jobbet för hon har lite jobb som jag kan hjälpa henne med. Eftersom jag var för lat för att söka sommarjobb så har hon fixat lite för mig så att jag inte är super fattig i sommar hihi. Det är inte så jätte bra lön och jag ska typ bara jobba i 2 dagar men det är alltid något liksom. Det är även första dagen på väldigt länge som jag har sminkat och fixat iordning mig hehe. Det har ni nog sätt på mina fina bilder i tidigare inlägg hihi.



HAHA JAG SER GALEN UT PÅ SISTA BILDEN HAHAHA!


BAKOM MINA SOLGLASÖGON..

..är jag en lajvig femmankurd.




 


ICH LIEBE DEUTSCHLAND GERMANY TYSKLAND

Tyskland vann med 4-1 mot England. Så det var riktig kross! Nu är det Tyskland mot vmguld helt enkelt. Jag tror verkligen på dem eftersom de har Özil, Müller, Podolski, Lahm m.m. Iår är deras år och jag tror att det blir Spanien - Tyskland i final ;)






MESUT ÖZIL <3


Tvkrångel

Vi hade precis fixat ihop tv och jag skulle sätta på den.

Fanny: MAMMA! SKIT TVN FUNKAR INTE! *Trycker argsint på onknappen*
Mamma: Men vänta du måste stoppa in batterierna
Fanny: Är du dum eller? Klart man inte behöver batterier i en tv.. Du är dum. *Trycker ännu mer*
Mamma: Jag menade i Fjärrkontrollen...
Fanny: Ahaaaaaa...

Today is the day

Godmorgon
Har precis vaknat och ska snart iväg med min mamma för att köpa en ny tv. Vi behöver verkligen en om man säger så haha. Men nu ska jag duscha för mitt hår är så himla mysigt hihi. Sen efter blir det la att dra och sola och sen ikväll är det Tyskland - England. HEJA TYSKLAND! Så ikväll blir det att sitta och tjocka mig inför den spännande matchen hihi.


5 Women

5 kvinnor jag hade dödat för att se ut som.


Kate Moss
Vem hade inte velat ha den karriären och den kroppen? När jag börjar träna så ska jag se ut så. Fast det kommer nog aldrig hända så som jag äter HAHA..


Jessica Alba
Även kallat alla killars dröm. Vem vill inte vara alla killars dröm liksom.


Eva Longoria
Varje gång man ser de mascara reklamer hon är med i så blir man avundsjuk.


Kate Hudson
Har alltid tyckt hon är den vackraste kändisen och jag har alltid velat se ut som henne. Om jag fick välja vilken kändis som helst att se ut som så skulle det vara henne. Släng Jessica alba liksom haha.


Adriana Lima
Denna Victoria Secret Modellen är ganska så jävla snygg haha.
Om jag hade fötts sån hade jag tackat gud vaaaarje dag!


HISS & DISS


Agnes kommer hem från USA
Vem kan inte hissa det liksom? Jag har jätte svårt att sakna folk men henne har jag verkligen saknat och jag ska äntligen få träffa henne igen på måndag efter några veckor i USA.


Min snygging <3

Afrikanska fotbollslag

Dom gör en så glad för varje gång de gör mål så dansar de och visar glädje. De dansar exakt som de gör i Coca cola reklamen. Varje gång de har gjort mål och dansar så ler jag haha sån lycka typ.

Sydafrika segerdans efter första målet i öppningsmatchen.

Coca cola reklamen hihi den gör mig så lycklig.




Pollenallergi
FYFAN! Det är verkligen sjukt jobbigt. Kan inte tänka eftersom de kliar i ögonen och jag nyser heeela tiden. Jag har ärvt de generna från pappa.. TACK PAPPA!


Blommor och gräs kommer förstöra min sommar...

Fredagstv
Om man har kommit hem och ska kolla tv innan man ska sova så kommer det aldrig något bra. Antingen är det en tråkig gammal b-film eller så är det någon b-serie. Det är verkligen aldrig något bra på fredagar! Något jag saknar då är Sex and the city, 2½ men och Scrubs. Visa mer av det och så blir alla nöjda eller visa en vanlig film från 90-talet!


Hmm.. vi vill inte ha 4 st gamla filmer på raken.. MER SEX AND THE CITY , SCRUBS OCH 2½ MEN TACK!  Inte bara ett avsnitt ..


Lollipop

Sitter med min klubba och väntar på att matchen mellan Usa och Ghana ska börja. Själv tror jag att det blir en mycket jämn match men att Ghana är lite vassare.


5 av 5 tooasters


Hmm vem var det som fes?


SOMMARENS MÅL!

JAG SKA BLI SÅ BRUN ATT ALLA BLIR CHOCKADE!
SOLA HELA DAGEN VARJE DAG FRAM TILLS SKOLAN BÖRJAR HAHA SÅ DET SÅ
!


Sommar på riktigt

Gud vad jag älskar Sverige just nu! Det är för att vädret är perfekt och det känns inte som att det kommer bli en svennesommar iår. Det kommer alltså inte regna och vara dåligt väder haha. Idag har jag i alla fall solat i min trädgård hela dagen. Just nu fyller vi upp våran pool och det är riktigt skönt. Det är första gången vi fyller upp den eftersom jag fick den av min kusin förra året när de flyttade till stan.



Ohyes im schnygg!

Nu är designen nästan klar och det är gött med lite förändring. Detta kommer det även göra det roligare att blogga hihi. Har även fixat flikar man kan trycka på med olika kategorier så det blir lättare att hitta här. Nu kommer super mega sexiga osminkade bilder på mig. Tror bestämt att jag är "Swedens next topmodel".


Hmm synnerligen intressant...


Im a fish and i have Kissie lips and i also schelar (?).. Kiss me?!

GODNATT!


---


MIG I FRAMTIDEN


What to do:


Sunny Thursday

Dålig uppdatering och då menar jag väldigt dålig uppdatering. Kanske är det för det dåliga vädret eller att jag har brist på fantasi? Ja det är den stora frågan. Tror dock svaret är att jag har varit däckad sen jag kom hem från Eken Cup och jag menar verkligen däckad. Jag är helt tom i kroppen och har brist på energi men har too much träningsvärk.  

Btw var är alla när jag behöver dem som mest? Jag känner mig verkligen ensam just nu. Kanske är det för att alla mina närmaste är utanför Göteborgs gränser? Ja det är mycket möjligt. Men det är också ensamt eftersom att det känns som att vissa underviker mig. Jag vet inte om det är så men det är den känslan jag har fått och jag låtsas ignonerar det jag ser..

Men nu ska jag krypa ner och spendera kvällen med Sex and the city och fotboll. Kommer inte krypa ur min bubbla förrens imorgon och då kommer jag vara mer positiv än någonsin och ha kastat emo Fanny i soptunnan.


När man var liten så fanns det inga emo tider..


BACK FROM THE HUVUDSTAD

Im back from Stockholm!
Nu är jag äntligen hemma efter en handbollshelg i Stockholm med laget. Själva cupen gick väl inte direkt bra men det var roligt i alla fall. Fett mycket folk var det i Stockholm pga av bröllopet men det var najs ändå.

 Just nu är jag stel som ett kylskåp och orkar inte göra någonting alls. Vaknade vääldigt sent idag och har chillat tills nu och klockan är typ mycket haha. Sitter och kollar bilder och får ångest över att jag är tjockis. Så nu blire inget godis eller onyttigt på en månad! Detta kommer gå kanooon bra haha säger jag som sitter och dricker cider(a)

Aja här kommer lite bilder från Stockholm!





Mmm gooa bilder. Speciellt den sista (a)

Puss <3


Going to Stockholm today

Jag har just packat ner det sista och stängt min väska. Snart blir det att åka till centralstationen för att möta upp Gabbi och vi ska köpa donken haha. Sen går tåget vid kvart i 3. Skönt att komma bort från Göteborg ett tag och bara tänka och umgås med laget i Stockholm. Det roliga är att Diana är i Stockholm samtidigt så vi kanske träffas hihi.

Bra saker som har hänt sen skolan slutade:
- Jag har kryssat för 5 punker på min "göra innan jag dör lista".
För mig tog det nästan ett helt år för mig att kryssa av en enda punkt. Men nu har jag kryssat av hela 5 punkter ! This is big haha.

- Fotbollsvm
Detta är det bästa och största som kommer hända iår och jag har knappt missat en match. Lite surt att jag missar massa när jag är i Stockholm haha. Dock är jag happy att dra to the big city. But Kissies läppar is bigger!

- Im going to Stockholm today
Idag blir det att åka till Stockholm med laget. BÄÄST BLIR DET!

Dåliga saker som har hänt sen skolan slutade:
- Det har varit dåligt väder
Asså det har varit dåligt väder sen skolan slutade och man har inte kunnat göra något som t.ex. åka och bada eller nått. Nu har det i och för sig blivit bättre väder. Men det är nog för att vi ska till Stockholm och naturen vill jävlas med mig..

- Spaniens flopp
Herregud vad hände Spanien? Hur kan man förlora mot Schweiz med 1 mål? Går det? NEJ! NI ÄR VÄRLDELÖSA!

- Har inga pengar
Har redan köpt upp mitt studiebidrag och dessutom så har jag inget sommarlov så jag kommer vara pank hela sommarlovet. Det låter lovande. Jag får typ leva på vatten och bröd.





DÅLIGT DÅLIGT..

Inte på humör.. verkligen inte på humör. Hur kan Spanien förlora mot Schweiz? DET GÅR INTE, DET BARA GÅR INTE.. Speciellt inte när det gäller VM. Nu ska jag tröstäta..

c'',)

Har egentligen inget att skriva just nu men hade bara lust att uppdatera. Dagen ska spenderas med min släkt på pappas sida och nu ska vi fika. Det enda jag hör just nu är tv:n som visar fotbollsvm och min farmor som skriker: " FANNY KOM NU VI SKA FIKA!" med sin norska dialekt haha.

Idag är det en bra dag för Spanien spelar sin första match i vm och imorgon är det stockholm som gäller!

Puss


FAVORITE PLAYERS

Favorit fotbollsspelarna under VM:


Lukas Podolski, Tyskland


Robin Van Persie, Holland


Steven Gerrard, England


Didier Drogba, Elfenbenskusten


Lionel Messi, Argentina


Fabio Cannavaro, Italien



Fernando Torres, Spanien
Ävne om hans första match är imorgon.


15/6 - 2010

Hey and hello hello very much..
Yes nu sitter jag här och försöker packa ner det sista till Stockholm. Det är segt eftersom jag hatar att packa och jag vet aldrig vad jag ska ha med mig. Min vanliga stil är att packa ner strumpor som alla är olika eller kläder som absolut inte matchar haha. Det är i alla fall så himla typiskt mig. Men det ska bli så himla roligt att åka till stockholm och bara komma ifrån allting hemma. Inte det att det är dåligt hemma men det är alltid lite skönt att inte behöva göra samma saker hela tiden. Så jag och mín bror Gabbi kommer göra Stockholm osäkert HAHA.

Men nu ska jag dra till pappa. Då blir det att kolla fotbollsvm på en riktig tv och inte sitta framför en stenålderstv. Funderar snart på att köpa en riktig tv till mamma..

Men so long fuckers! Så kommer det ett inlägg imorgon eller tidigare ;)
Puss <3


Go Brasilien! När de spelar så är det verkligen vacker fotboll <3
Brasilien - Nordkorea ikväll kl.20.30


Hos Diana

Vaknade nyss av att jag slog armen i Dianas garderobsdörr och det hördes så högt att till och med kurderna i femman hörde. Vi har fan no planer för idag! Men det kommer la upp nått antar jag. Men just nu ligger vi och halv sover i våra sängar haha. Btw så är min mobil död och Diana har ingen ipodladdare så man kommer inte kunna nå mig på hela dagen.

Have a nice day <3


Jag är så jävla glad för tyskland vann igår! De kommer vinna hela skiten så det så. Btw så är Podolski KB!


Schnygga brudar!

Nu är det mitt i natten och jag är hos min bror Diana för jag ska sova här i natt. Det är mysigt värre. Har inte uppdaterat så mycket idag för jag har varit med SK. Ohyes vi gillar smeknamn! Nu ska jag och Diana diskutera om vad vi ska göra imorgon. Har inte mycket mer att berätta faktiskt. Men ha det gött! :*


.

I love this poem:
" In a world where you can be everything.
Be yourself."


Grått grått grått = Svensk sommar.

Hello world!
Vaknade precis av att mobilen plingade. Som vanligt blev jag glad eftersom jag trodde det var ett sms men det var en jävel som hade kommenterat en status på facebook.. Dessutom var det inte min status utan en status jag hade gillat... Aja nu ska jag inte klaga mer för det är sommarlov! Även om början på detta sommarlovet har varit ganska så sämst. Dåligt väder och halv sjuk.. Nu är den stora frågan.. Är det sommar eller höst? Känner faktiskt ingen skillnad just nu...

Men aja idag vet jag faktiskt inte vad jag ska göra idag eftersom att min kära bästa vän inte har smsat mig än. Antingen är hon i Danmark nu eller så sover hon. Men om du läser detta sen Diana så kan du la smsa mig? (a)

DAGENS + : TYSKLAND SPELAR IDAG!  MYCKET STOR HÄNDELSE. I WONT MISS IT FOR THE WORLD eller hur man nu säger hiihihihi!

DAGENS - : Tydligen är jag ett kinderägg.. ALDRIG SÅ IGEN!


I WANT SUMMER NU PÅ DIRREN!


mucho intressante

Gud jag känner mig verkligen självmordsbenägen eller i alla fall på väldigt dåligt humör. Vad kan detta bero på? Jo vädret! Det ska vara sommar men det är värre väder än jag vet inte vad. Vill bara lägga mig i sängen och kolla film och mysa.. Vem vill mysa med mig? (a) hehe..

Idag har jag och min bror/bästa vän varit på torget och kollat lite. Först letade vi presenter till hennes kompisar och sen har jag även handlat lite hihi. Men det orkar jag inte lägga upp just nu. Får se om det kommer upp senare. Men efter handlandet så gick vi till vårat paradis donken. Där vi träffade Fernanda i kassan och hon gav oss rabatt på vår mat haha. Sen drog jag hem och checkade matchen mellan Argentina - Nigeria. Tur att Argentina vann! Dock förlorade jag ett vad mellan mig och Kent, så jag får se upp..

BTW MARADONA ÄR MIN NYA IDOL!
He is smooking hot maaan.. HAHA


Spend time with my best friend

Goodmorning Goodmorning!
Har precis vaknat av mitt alarm och ser ut som en häst. Jag ser ut som en häst, luktar som en häst och låter som en häst.. Ehm aa jag hatar hästar.. Men nu ska jag fixa mig för jag ska med Diana till torget. Har inte träffat den bruden på år och dar känns det som. Det ska bli kul. Så jag hinner inte skriva mer för jag ska vara där runt 12.

Have a fucking nice day


Gabbi & Diana <3


Summer

Förlåt för den dåliga uppdateringen men jag har inte varit vid datorn för jag är nämligen lite rädd att någon kommer hacka mina konton. Men enligt min papi så kommer inte det hända. Så om det händer så är allt hans fel hihihih.

Just nu sitter jag hemma sjuk och ensam och kollar matchen mellan Frankrike - Uruguay. Matchen är verkligen seg och matchen är snart slut och det har inte blivit ett enda mål. Men det gör mig ingenting för jag hejar på Tyskland och Argentina. JAG ÄLSKAR VERKLIGEN FOTBOLLSVM!

Tidigare idag har jag bara chillat för att bli frisk. Detta betyder att jag har ätit massa skit hela dagen... BEACH 2010 LIKSOM! Det nya modet är att vara mega fet och ha bilringar större än bildäck. Men i alla fall så har jag också varit hos min kusin för hon har precis tagit examen och hela släkten var där och det var mycket trevligt.

HÄR ÄR BILDER FRÅN AVSLUTNINGSDAGEN/KVÄLLEN:




Veckan har varit mys sen mr.förkylning hoppade på mig *Suck*.
Go start på sommarlovet!

Kisses




SLEEPOVER

Sleepover med mina goingar Emma och Agnes! Just nu äter vi glass och mackor .. Mmm.. Sen så kollar vi filmen "How to loose a guy in 10 days" och det är typ min favoritfilm. KATE ÄR SNYGG OCH JAG VILL SE UT SÅ. SEN ÄR MATTHEW SEEXIG ! MM... Gott inlägg btw!

Nu ska vi kolla vidare och imorgon blir det skolavslutning och delsjöön. FAN VAD CHILL!

SOFTILERA MERA // FANNY ;)


HELLO WORLD THIS IS ME AND IM A FUCKING ROCKSTAR!

KOMMER INTE PÅ EN RUBRIK

Kom hem precis hem från stan där jag och Agnes hämtade lite dricka tills imorgon hihi. Men nu sitter jag och dricker smoothie för att min mage ska bli bättre. Jag hoppas i alla fall på det!
Ikväll blir det att först träna och sen sova hos Agnes tillsammans med Emma. Det kommer bli massa mys. Dessutom är de skolavslutning imorgon! TYP HAPPY MOMENT!

Nu ska jag kolla tv hihi.. HA EN GO DAG PUSS!


Sweeeet

Konversation mellan mig och vakten på BLVD i helgen.
Vakten har precis tagit emot legget.

Vakt: Jasså hur mycket har du druckit?
Fanny: Inte speciellt mycket
Vakt: Hur mycket?
Fanny: Ehmm... 5 st cider
Vakt: Jasså, när började du dricka?
Kusin: Vid 5
Vakt: Jag pratade inte med dig!
Fanny: Ah men jag började dricka vid 5
Vakt: *Kollar osäkert på legget*
Fanny: JAG HAR TAAAAGIT STUDENTEN FÖRFAN VAD JAG ÄR BRA!
Vakt: Okejdå gå in!


Picz från helgen

Jag mår inte så bra för jag har typ magsjuka eller nått. Mår jätte illa och har ont i magen för första gången i mitt liv typ. Nu är jag hos min farmor och farfar.

Här kommer lite bilder från helgens bus med Emma & Agnes:









BTW VARNING FÖR SKABBIG MAN PÅ BILDERNA! FÖRSTÅR INTE HUR HAN MED BLÅ MJUKIS FASTNADE PÅ BILDER?


<3

Nu drar jag till eketrä för att möta upp mina brudar! Ha en jävligt go kväll <3


B&J

Tjena mittbena lixsom!
Nu sitter jag i min säng och chillar. Kom hem från Marsstrand för en stund sedan och det var vääldigt mys. Men nu ska jag ta mig en Ben & Jerry glass och plugga inför historian imorgon!
PEACE <3


En väldigt osuddig bild med mig och min älskling<3


GO HELG

Oj jag beklagar för förra inlägget.. lite smått pinsamt sådär. Men helgen har varit jävligt go. I Fredags tog min kusin Nathalie studenten och jag drack nog lite mer än vad jag borde och sen drog vi även till nattklubben BLVD. Efter det drog vi till BK och efter det sleepade jag hos min kusin. Lördagen spenderades med min farmor och farfar och jag åt hos dom. Men senare drog Jag och Emma hem till Agnes i Torslanda. Där vi träffade hennes kompisar. De var veerkligen suuuuper goa!

Men nu ska jag fixa mig för min pappa tvingar mig ut i det vackra vädret *suck*.
Men aja ha en jävligt go dag!



FÖR HON HAR TAGIT STUDENTEN FÖRFAN VAD HON ÄR BRAAAAAAAAAAAAAAA.


I LIKE TO MOVE IT MOVE IT

Nu är jaf hos min kusin och hon har precis tagit studenten förfan!
Jag är lite dragen och senare kanske jag ska iväg på studentfest.
HAVE A FUCKING NICE DAY <3


DAGENS OUTFIT!

I WILL BE STRONGER

JAG ÄLSKAR DENNA LÅTEN!
Dessutom så börjar fotbollsvm i sydafrika om 7 dagar. Det är helt sjukt och jag längtar längtar längtar massor trots att Sverige inte är med<3


K'NAAN - WAVIN FLAG





WAY 2 COOL 4 U

Nu har jag äntligen fixat videofy me. Där kommer jag laaanga coola videos av mig och mina coola homies! Missa inte detta ;) Kommer nog en imorgon kanske. Får se om min kamera är laddad (a)


Help me if you can, I'm feeling down
And i do appreciate you being 'round.
BRA SKIT


IM BACK HAYAA

Gud vilken go uppdatering jag har haft.
Jag har datakunskap med min honey älskling love allt CAROLA! Vi har till och med tillägnat henne "The Carro Dance". Snart ska vi dra in till stan and Bikbok 50 % REA MOTHERFUCKERS!
HAAAYA IM A KARATE KID PEACE OUT <3 I KNOW YOU HATE ME ..

xoxo KARATE KID FANNY


Tränade lite karate igår dåråå..


RSS 2.0