Schnee

Kom nyss hem från IKEA och vi fick med lite saker till mitt nya rum. Men vi köpte inte en säng som jag behövde köpa. Utan vi kom hem med två lampor och lite ljus haha...

Hinner inte skriva mer nu för vi ska hem till mormor och morfar. Det kommer en update imorgon istället och jag har ingen fantasi.. så det kommer bli lika tråkiga inlägg då!
Love<3


5 Januari

Godmorgon
Vaknade för en timme sedan ungefär och kollade direkt ut genom fönstret. HERREGUD DET ÄR JU NÄSTAN SNÖSTORM! Haha det är ju verkligen fullt med snö i hela våran trädgård.

Men idag ska jag i alla fall först åka till IKEA för att titta på lite saker till mitt nya rum. Sen efter blir det att åka hem till mormor och morfar för besök. Så det blir nog inte många uppdateringar idag.

Nu måste jag fixa mig så inte folk blir rädda när dom ser mig.
Love <3


Jag älskar vintern men jag saknar sommaren MASSOR!


Förvirrad...

Vad gör jag egentligen uppe just nu? Jag har ingen aning alls...
Sitter uppe och tänker på livets positiva och negativa sidor. Jag har precis insett att jag har ingen aning vad jag vill göra med mitt liv. Vad ska jag bli? Ska jag bli kläddesigner, industrielldesigner, skådespelerska, dagisfröken eller ska jag bara gå i mina föräldrars fotspår... JAG HAR INGEN ANING!

Jag är trött och jag behöver sova på alla mina problem.. Uppdaterar imorgon när jag vet vad jag vill och då har antagligen massa nya problem.

Godnatt sötnosar <3


RSS 2.0