I have a confession to make...

.. jag är helt besatt av MTV-serien Awkward!

I början tyckte jag den var mega töntig och inte alls i min smak. Men efter ett awkward weekendbreak på MTV så är jag helt fast! Jag fastnade helt vid förhållandet mellan Jenna och Matty, när hon tror att Matty bara vill utnyttja henne medans han egentligen gillar henne mer än något annat.. underbar serie som gör en helt varm i kroppen. Jag är totally jealous of Jenna.

JAG LÄNGTAR TILL SÄSONG 2!!


Värd varenda minut!


Beach 2012

Idag börjar mitt nya liv och hårdbantning och hårdträning inför beach 2012. Jag ska gå ner minst 10 kg p.g.a. att jag vill vara snygg till balen, studenten och alla roliga resor med kompisarna. Antagligen blir det Ayia Napa, Alanya och maybe Spanien.

Men mitt nya liv innebär;
- Inga som helst sötsaker dvs. inget godis och inga snacks
- Ingen läsk
- Träning minst 30 minuter per dag
- Gå istället för att åka spårvagn till träningen
- Inte äta något bröd
- Dra ner på donken ätandet. (inte äta donken 3 ggr i veckan..)

Mina mål är;
- Gå ner 10 kg
- Få platt mage
- Kunna ha storlek 34 på kläderna
- Få smalare lår och smalare armar
- Orka springa i 20 minuter utan att stanna

Dock brukar jag aldrig kunna hålla mig till dieter fast denna gånger har jag verkligen bestämt mig. Ett undantag i dieten är dock alkoholen p.g.a. att många vänner fyller år under denna tiden på året och då måste jag vara med och fira. Men om jag drar ner på resten så hoppas jag att det går bra ändå, och dessutom ska jag kompensera det med extra mycket träning.

Nu ska jag lägga lite ricinolja i håret och kolla lite simpsons.

PussBefore picture!
Det är sista gången ni ser mig såhär gossig kring mage och lår. Hey my new life!!


Hangover? HELL NO!

Godmorgon!
Denna helgen har varit totally crazy och den är inte över ännu. Men idag vaknade upp på ovanligt bra humör och mådde perfekt trots alla drinkar och shots från igårkväll. Igår spenderades kvällen tillsammans med bästa vän och hennes kompisar, för gabbi fyllde nämligen 19 år igår. Efter maten drog vi oss mot Trädgårn och när vi väl var inne var det ganska mycket drag. Antagligen för att trädgårn har varit stängt hela januari och nu har det äntligen öppnat. Men totalt sätt var det en mycket lyckad kväll med roliga vänner och black jack.

Efter dessa galna utgångar med mina favoriter så blir det nog lugnt ett tag med festandet.. För vem kan festa när man inte har något jobb? ;) Istället blir det att dra sig ut och leta jobb.. Att vara så lat som jag är borde vara staffbart.. Dessutom kanske detta får mig att ta tag i mitt liv.


Jag och mina favoriter på Sticky i Torsdags.


11 JAN 2012

Long time, no see.

Vad har hänt i mitt liv? Egentligen inte speciellt mycket.. JO! Jag har fyllt 18 och det har blivit en del utgångar, men jag har också börjat spela handboll med a-laget. Den senaste tiden har också bestått både av både underbara perioder men också några jobbiga... but thats life!

Nu sitter jag framför datorn med ricinolja i håret och ska börja jobba med mitt projektarbete lite. För idag har jag varit på möte som gav mig lite idéer inför projektet, vilket är en webbutik med smycket och annat roligt. Så nu är det dags att ta tag i det på riktigt för jag har inte kommit långt alls, ÅNGEST!

Varför har jag ricinolja i håret? Ricinolja är väl laxermedel? Ja, det är det. Men det är även oerhört bra för att håret ska växa. Håret växer ca. 1-1½ cm i månaden, men jag läste att om du använder ricinolja så kan det växa 2-6 cm i månaden och man ska använda det ca.2-3 gånger i veckan. Hur bra är inte det liksom? Själv ska jag använda det enda fram till studenten så jag får ett fint svall. Ricinolja är verkligen något jag kan rekommendera och det kostar endast 41 kronor på apoteket!


Jag har oljan från apoteket, men man kan också beställa en annan sort på internet. Men jag har hört att båda funkar perfekt, så det är bara att köra.


RSS 2.0