How wonderful life is now you´re in the world..

Helt jävla underbar sång!
Elton Johns version är sjukt bra men denna är verkligen helt underbar. Man blir helt kär i Ewan McGregor och detta stycke är definitivt den bästa delen i hela filmen. Kollar på filmen just nu och i love it so much!


...

"The greatest thing you´ll ever learn is just to love and be love in return"
- Christian (Ewan McGregor) i Moulin Rouge


Sexo en nueva yorkImorgon är det dags för hördelen på spanska nationella och jag kollar på sex and the city på spanska, eller som man också kan kalla det " Sexo en nueva york". Inte för att skryta men jag hör faktiskt nästan allt!

Nu är det dags att kolla vidare.
Love <3


Enrique Iglesias.

GO!


Kloka ord.

"If you love two people at the same time, chose the second one, because if you really loved the first one you wouldn't have fallen for the second"

- Johnny Depp


Blogga eller inte blogga?

Det är den stora frågan..

Tänker inte stänga ner bloggen, men kommer bara lägga upp inlägg då har jag har tid och lust att blogga.

Men igår vad jag iallafall med Linda och Victoria och vi var hemma och hade Harry Potter-marathon HAHA.. Fast alla blev så trötta så vi somnade istället. Men när vi hade vaknat så sprang vi runt på korsvägen och det var allmänt chill.

Ehm.. idag blir det väl att plugga och sedan kommer kanske Linda och Victoria, och vi ska fortsätta på vårat Harry Potter-marathon. AWESOME!


Vi gungade på Universeums gungor.


1 April

APRIL APRIL!

Idag är det första dagen på aprilmånad och jag känner inga som helst vårkänslor... Dessutom längtar jag oerhört mycket inför sommarn. Jag gissar på att detta sommarlovet kommer bli det bästa på länge! Dessutom är det första gången jag verkligen går in för att få beach kroppen. Jag har gått på min såkallade diet i exakt en vecka och min kropp ska bli top model!

Sedan sist jag skrev har jag faktiskt läst ut min första bok och det är boken "Vampire Diaries",som också är en tv-serie på kanal 6. Den börjar snart och jag ska se serien för första gången i hela mitt liv. MAN KAN INTE BLI MER EXALTERAD ÄN VAD JAG ÄR FÖR TILLFÄLLET!

Låten gör mig glad:


RSS 2.0