18 Februari

Godmorgon alla söta!
Just nu har jag fixat iordning mig och senare ska jag ut och kolla lite affärer. Men senare ikväll blir det middag med mina favoriter och sedan kanske ut, men det är inte troligt. Eftersom att jag inte får tag på någon som vill låna ut sitt leg. Men vi kan ha roligt ändå ;)

Dagens look:
Vad har hänt?

Det är lov och jag har spenderat den största tiden tillsammans med min mormor och morfar i underbara Spanien. Det var underbart och jag längtar tillbaka! Där badade jag för första gången iår, levde på coca cola och glass, shoppade och inköpte mitt första par med högklackade skor. I TOTALLY LOVE THEM!

Men istället för att jag ska behöva flytta alla inlägg från myshowroom så är det bara att kolla: www.thelifeoffanny.myshowroom.se

Men nu ska jag äta en gossig kanelbulle och sedan springa ner till bussen för att åka och träffa gabbi.
Love <3


i love you.


Back on track!

Oj dålig uppdatering.. men det beror på att jag provbloggar lite på myshowroom. Jag vet faktiskt inte vilken sida som jag tycker är bäst. Men denna bloggen på blogg.se är som min egna lilla bebis som jag har varit med och sett växa upp till en helt egen designad skapelse, så jag kan inte riktigt med att stänga ner den. Men jag insåg precis att varför ska jag blogga på myshowroom när denna bloggen är helt som jag vill ha den? Så nu har jag bestämt mig.. Jag ska börja blogga här igen och denna gången ska jag storsatsa!

Det betyder att alla inlägg jag har skrivit på myshowroom kommer hit.. ENJOY!


RSS 2.0