Kloka ord

"All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them"
- Walt Disney

 


För dom har tagit studenten, fyfan vad dom är bra!

Dagen har spenderats på lindholmen tillsammans med mina goingar.  Där kollade vi på när våra kära treor tog studenten och det var mycket sorgligt att se dom lämna skolan föralltid. Det kommer verkligen vara tomt i skolan imorgon!! Men efter studenten åkte jag med Frida och Agnes till stan och åt lite donken tillsammans med dom, Josse och Anna. Sedan drog jag hemåt för att jag behöver skapa vår produkt, känner att detta kommer gå bra!!

Nu ska jag börja göra pannkakor till min kära mamma och syster, sedan blir det produktfixande!
Love <3


Bild från idag, VILL OCKSÅ TA STUDENTEN! Det är exakt 1 år kvar och som sagt den som väntar på något gott väntar aldrig för länge...


jaaaadå

HAHAHA jag är nog lagom mobbad som ligger i min säng och kollar priserna på bröstförstoring. I Göteborg kostar det drygt 50.000 för en bröstförstoring och jag säger bara VÄRT! Det ska jag lätt göra om jag blir rik när jag blir äldre, jag ska bli en milf haha..


Pamela Andersson, min nya förebild haha


Håll i hatten Herr Storm

Gud vad det har blåsit idag.. helt galet! Det har varit hemskt kallt också..

Men nu har jag precis jobbat klart och är stolt. Trodde aldrig att jag skulle ha några pengar till sommarlovet och jag trodde jag skulle få leva på vatten och bröd fram till Alanya haha. Men nu blir det laget runt på krogen där nere woho! LÄNGTAR SÅ GRYMT MYCKET! Kommer leva livet som aldrig förr där nere i med mina goa tjejor.

Nu blire mat, skriver mer sen mina gosingar!


fem kg lättare och jävligt mycket gladare!

Hej!
Livet rullar på som alltid och det är drygt 10 skoldagar kvar tills jag går ur andra året på gymnasiet, det är galet! Livet går så fort fram och man hinner knappt tänka efter.. snart sitter jag väl och är 75 år och vet fortfarande inte vart tiden tog vägen. Tiden är det viktigaste vi har och det enda som aldrig kommer tillbaka.

Nää.. nu låter jag himla bitter och det ska jag verkligen inte göra. Speciellt inte när Göteborg har haft så underbart väder och livet har haft några ljusglimtar idag. Förövrigt har jag haft på mig ett par jeans och senast jag hade på mig ett par byxor var ungefär ett år sedan, så de flesta i skolan blev skapligt chockade och inte minst min mamma haha. Men enda anledningen att jag hade på mig dem var att jag fick på mig dem. För jag har som sagt redan gått ner 5 kg och byxorna köpte jag när jag gick i sjätte klass. Så det är ett jävligt bra tag sedan! Man kan ju fundera på om jag var tjock då eller om jag har blivit smalare bara haha.. jag gissar på tjockis teorin.

Men nu ska jag jobba vidare så jag kan bli en rich bitch. Behöver pengarna när jag ska till Alanya med girlsen och sen om jag och min favvo mandie ska till Tyskland för att träffa min drömprins hehe..

Love <3


Kloka ord.

"My words fly up, my thoughts remain below; words without thoughts never to heaven go"
- William Shakespear


Eric Saade.

Herrgud!
Igår tror fick jag nog min första hjärtattack i mitt liv och det var såklart p.g.a. att jag inte trodde att våran manboy Eric Saade skulle gå vidare. Men sen när han väl gjorde det så skrek jag och mamma så högt och hoppade i sofforna. Jag tyckte att det var självklart att Eric skulle gå vidare, för hans framträdande var grymt igår. Mycket bättre än var det var hemma i Sverige under finalen. Så idag kan jag säga att jag är en riktigt stolt svensk! För det gjorde du riktigt bra Eric. Nu kommer jag definitivt inte vilja missa finalen på lördag. Synd bara att Eric har fått lottningen efter JEDWARD från Irland, för deras framträdande är som sagt sjukt kraftfullt och dom är för söta.  

Men jag tror på en hög placering iår, tillskillnad från förra året när vi inte ens kom med.


SIZE ZERO

Woho 5 kg har försvunnit från min välmående och välmatade kropp. Det är bara minst 6 kg kvar, typ inget ju! Men jag ska bli size zero och se hur jag ser ut så haha kommer antagligen se ut som ett monster. Men inför alanya ska jag bli snygg och slippa se ut som en fetknopp.


Jag ska ha Jessica Alba kropp när jag åker till Alanya.


Godmorgon!

Vaknade för en stund sedan och nu sitter jag och äter frukost.. smakar som trä.. Men i alla fall snart ska jag till skolan och jag känner på mig att det kommer bli en seg dag.

Hinner bara med en hiss och diss, sedan måste jag fixa mig, kyss <3


Vädret
ÄLSKAR ÄLSKAR ÄLSKAR DET! Det är galet att vädret kan ändra sig så snabbt och förra veckan snöade det till och med, SICK! Bra väder gör mig lycklig och då blir livet mycket bättre.


Låt värmen få vara kvar..

Att bara vara 17
17 år 17 år i staaden.. Nej det suger! Alla andra kan gå ut på Berså och ha roligt eller ba chilla på Chez. Medans jag bara kan sitta hemma och sedan höra hur roligt alla hade.. FML, dessutom fyller jag år på vintern och det gör att jag missar hela sommaren...50 av världens snyggingar ♥

Snyggaste männen här på jorden, utan dom hade man inte haft något att kolla på. ( ej i ordning )

1. Pietro Lombardi
2. Zac Efron
3. Heath Ledger
4. Brad Pitt
5. Danny Saucedo
6. Ibrahim Afellay
7. Ian Somerhalder
8. Mesut Özil
9. Fernando Torres
10. David Beckham
11. Kim Andersson
12. Wentworth Miller
13. Adam Brody
14. Enrique Iglesias
15. Anders Svensson
16. Josh Duhamel
17. Pierce Brosnan
18. Gerard Pique
19. Matthew McConaughey
20. Josh Hartnett
21. Johnny Depp
22. George Clooney
23. Joel Kinnaman
24. Fredrik Ljungberg
25. Alexander Pettyfer
26. Justin Timberlake
27. Ed Westwick
28. Nick Lachey
29. Jared Leto
30. Orlando Bloom
31. Martin Granetoft (från Big Brother)
32. Johnny Knoxville
33. Taylor Lautner
34. Lukas Podolski
35. Paul Wesley
36. Paul Walker
37. Wilmer Valderrama
38. Bradley Cooper
39. Jude Law
40. Jake Gyllenhaal
41. Ryan Reynolds
42. Robert Pattinsson
43. Jesse Williams
44. Jesse Metcalfe
45. James Franco
46. Joseph Gordon-Lewitt
47. Ashton Kutcher
48. Mario Lopez
49. Josh Hopkins
50. Paul DelVecchio
 
Guten Tag meine lieblings!

Det var längesedan jag skrev sist och det är till största del p.g.a. att jag bor hos min pappa varannan vecka och att han inte har internet.. När ska han fixa det liksom? Sen så har jag haft så mycket i skolan hihi...

Men idag så har jag spenderat hela dagen hos min underbara mormor och morfar och de håller på att hjälpa mig med tyskan. Eftersom att jag ska ha nationella imorgon.. suck det kommer inte gå bra! Men nu håller vi på att gå igenom alla hjärnverb och jag kan nada.. 

Aber ich möchte ein MVG in Deutsch ;) 

Men igår var det finalen av DSDS ( Deutschland sucht den Superstar), som är samma sak som idol. I Finalen var som sagt min favorit Pietro Lombardi och hans girlfriend Sarah Engels. Från början trodde jag att Sarah skulle vinna p.g.a. hennes fantastiska sångröst. Men när de skulle sjunga finallåten som Dieter Bohlen har skrivit så sjöng Pietro som en gud och han var verkligen så grym. Då var det nästan självklart att han skulle vinna och såklart gjorde han det! Han är verkligen en superstar.

Det var allt jag hade att säga idag och det var mycket intressant haha, men slänger in en video med Pietro när han sjunger vinnarlåten "Call my name". Min nya favoritlåt hihi!
Project

Jag har ett helt nytt projekt, uppdrag eller vad man nu vill kalla det..
JAG SKA LYCKAS OCH DET KOMMER BLI FAB!
nu är du min hihi ♥
bikbok - 299:-


True words

"Summer romances begin for all kinds of reasons, but when all is said and done, they have one thing in common. They're shooting stars, a spectacular moment of light in the heavens, fleeting glimpse of eternity, and in a flash they're gone"

- Noah i "The Notebook".


RSS 2.0