LIKE ROCKSTARS

Just nu sitter jag i min fina rosa mjukisdräkt och bara gottar mig över att vi har lov. Dessutom är det så himla härligt med Halloween!

Men igår var vi i alla fall på fest med massa goa människor och det var galet nice. Sen efter att vi blev utslängda av en STOR 92:a så stack jag hem till Emma och sov. På morgonen vaknade vi av att Emmas söta systerbarn var gaaalna och dom var galet söta också! Sen chillade på det och åt godis och kollade Ronja Rövardotter. Sedan hämtade min mamma mig.

Nu har jag precis ätit och ska snart plugga lite tyska.. För om man går på polhem så måste man använda loven till att plugga <3


Några bilder från igår:


Josefine, Emma and Me


Jag var en fee.


Mina goa katter <3


Har insett..

.. att jag hatar vackra människor

.. att jag hatar när man äter knäckebröd i sängen och smulorna gör ont 

.. att jag hatar när solen kommer i ögonen när man sitter på bussen

.. att jag hatar när personer gör "xD"- gubbar  

.. att jag hatar att jag inte får min klänning....

JAAA, JAG ÄR IRRITERAD IDAG..

In love


Bik bok - 249:- , dock kan denna goding inte hoppa in i min garderob eftersom jag är i princip pank. Det beror till största del på att jag ska spara till en wonderful onepiece och även tills vi ska till Ullared med klassen. 
But i love yoooou my little pretty dress.


SKÄGG OCH PALJETTER


Oj hemskare uppdatering får man leta efter!
Men har inte haft någon som helst lust att skriva för min fantasi är som bort blåst..
Idag har jag i alla fall varit i skolan men det var inte speciellt länge eftersom vi bara hade 2 lektioner.
Efter lektionerna så åkte jag, emma och agnes in till stan för att äta subway och kolla lite affärer.

Men nu sitter jag här som en jätte bebis och nästan gråter eftersom att min älskade paljettklänning på gina precis har kommit ut i butikerna och de kommer ta slut innan jag kommer till en butik! Jag känner mig helt ledsen över det för jag har väntat på den i evigheter... DEN ÄR SÅ FIN! Men imorgon så slutar jag jätte tidigt så jag ska bokstavligen SPRINGA till gina för att få min älskling <3

Men nu ska jag rensa och städa mitt rum inför mitt rumsbyte. HIHI mitt nya rum kommer bli mega fint och även SUPER rosa!

SKÄÄÄGGGG! Jag har nog hakat(?) upp mig på ordet.. men vad ska man göra när Nemo är kunglig!


Old pic from this summer.


fat girl på soffan

Nu sitter jag här helt super pigg och jag har nog på mig världshistoriens finaste nattlinne. Idag har jag jobbat för pappas jobb och tjänat lite småpengar som jag faktiskt tänkte köpa aktier för. Eftersom våran företagsekonomilärare sa till oss att det är en bra plan för att bli miljonär. Nu är det slut pratat om pengar, men dagen spenderades framför tv:n och jag har sett Grease, SATC och även The last song ännu en gång. Precis som förra gången så grät jag i mängder! Sen resten av tiden sov jag... HÄNDELSERIK DAG!

Aja har inte mycket mer att säga än god natt, för nu ska jag sätta på en film.
Love <3


En go bild på mig och emma innan idrotten förra veckan..
MÅSTE SÄGA ATT VI ÄR SNYGGAST I VÄÄRLDEN!


LOVE

Kärlek i filmer gör mig svag.. Finns sån kärlek på riktigt?







Holding out for a Hero - Bonnie Tyler


Har aldrig gråtit så mycket...

... till en film!
Herregud jag kollade precis på "The Last Song" med min lillasyster. Eftersom att jag lovade mamma att passa henne och jag får i för sig pengar för det så det är gött. Så ikväll har jag och min syster slängt i oss läsk, chips, pizza och en jäkla massa godis. Så just nu är vi som två små uppstoppade grisar som sitter och stor gråter åt "The Last Song" med Miley Cyrus.. Fyfan vilken underbar men sorglig film och jag har seriöst ALDRIG gråtit såhär mycket åt en film.. eller jo till SATC MOVIE 1 när Carrie slår Mr.Big med blommorna.. Fan vilken mes jag är!

Men idag var jag med mamma lite överallt och först åkte vi till skopunkten på 421 för att hitta billiga skor, och där hittade vi ett par. Sedan drog vi till torget där jag fick ett par boots.  Jag har seriöst världens bästa mamma i alla kategorier.  TACK MAMI <3


Liam Hemsworth är SJUKT snygg om man säger så..


Jag vill leva och ha kul... MEN NEJ NEJ!


Idag är det lördag igen nananana..
Nä men har precis fixat iordning mig för att åka till torget med min mami och köpa skor. Det var la allt jag tänkte säga eftersom att min fantasi är på NOLL och mitt liv är väldigt tråkigt för tillfället.. Liksom vad har jag gjort i veckan? Jag har varit i skolan, spelat match, varit med kompisar och shoppat... Det är ganska ointressant. Men i alla fall så hoppas jag alla får en UNDERBAR lördag!

Love from moi <3
Förövrigt saknar jag min fru Agnes.


svar; uggs

  Sandra  I NEED IT!:
Vart hittar man dom uggsen som är på bilden som du har?


Svar: De är orginalmodellen av Uggs och de finns i butiker som Raglady och Fiorucci. Dom kostar runt 2000 kronor :) Finns även att köpa på hemsidor för en billigare peng och jag tror dom finns på brandos.se!
om

Tuesday


Godmorgon. 
Jag har precis sminkat färdigt mig och tagit på mig kläder. Nu ska jag fixa frukost och träna in mina spanskarepliker, eftersom vi ska spela törnrosa på spanskan idag. Sen idag händer det inte mycket mer utan det blir väl att plugga och kolla SATC. För herregud vad mycket jag har i skolan just nu och det är SICK! Fast jag får skylla mig själv eftersom att jag stannade hemma från skolan när jag hade mega ont i ryggen.

Aja nu blir det frukost och sen schooltime!
Love <3



NATTI

Nu ska jag bege mig mot sängen för att få lite behövande skönhetssömn.
Love <3


All this men



UNDERBARA MÄN I FILMER!


Chris Noth
(Mr.Big (John Preston), Sex and the city)


Kevin Costner
(Frank Farmer, Bodyguard. Beau Burroughs, Rumor has it..)


Pierce Brosnan
(James Bond, Die another day. Sam, Mamma Mia)


Ryan Gosling
(Noah, The Notebook)


Heath Ledger
(Casanova, Casanova. William Thatcher, A knights tale. Patrick Verona, 10 things i hate about you. )


u-n-d-e-r-b-a-r-t

Nu blir det att kasta sig in i pluggbubblan med skolböcker, toblerone och SATC.
U-N-D-E-R-B-A-R-T!
Love <3


This is me today:
Kastade på mig vantar och mössa för det var mega kallt imorse..


...


Suck

HERREGUD VAD 10/10-10 VAR EN DÅLIG OCH TRÅKIG DAG!
Först spelades det match och vi blev bokstavligen K R O S S A D E.. Sedan stack jag hem och duschade för att sedan bli bjuden på restaurang av farmor och farfar. Men nu sitter jag bara framför tvn som ett kioskmongo och kollar rädda barnen. Dessutom har jag bestämt mig att jag ska åka utomlands efter gymnasiet och hjälpa barnhem. Aja slut på denna oviktiga information..

Love <3


HISSAR OCH DISSAR

Oboy
Vad är bättre än oboy? Nä precis ingenting! Det är bättre än allt annat helt enkelt.. speciellt på oboyen som finns på botten hihi
10/10-10
Yes, idag är det den 10 oktober 2010 och jag tycker det är AMAZIING så att säga. Idag är en speciell dag och jag ska göra något speciellt och ovanligt. Fast jag har dock inte kommit på vad än, men det kommer! Om det är något roligt kommer det upp på bloggen annars så kommer det ingenting helt enkelt.
414 dagar kvar...
...tills jag fyller 18! Det är helt sjukt långt kvar och alla kommer kunna röja loss i ett helt år innan jag ens får komma in. Det är typ den fetaste dissen som kommer finnas på bloggen!
Ramlar alltid i trappor
Varför finns vanliga trappor? Kunde de inte haft rulltrappor i alla hus och överallt helt enkelt. Det hade varit så himla mycket bättre för då hade jag sluppit att ramla överallt och inte behöva ha blåmärken hela tiden.. Senaste gången jag ramlade i trappan var i torsdags när jag var på väg hem från skolan och sprang upp för trappan i lägenheten och ramlade. Dessutom slog jag nästan huvudet i tappsteget.. FATTAR NI VAD ONÖDIGT? Om det var rulltrappor överallt så skulle man slippa både att slå sig och att behöva bli helt trött..

Vart är tröjan?

Godmorgon godmorgon
Vaknade nyss och ska snart fixa i ordning mig inför match.
Ska nämligen spela match i Särö och möta massa gamla handbollskompisar så det ska bli kul.
Men nu är jag lite stressad för jag måste fixa mig iordning och dessutom leta upp mina matchkläder som är spårlöst försvunna för tillfället. Dessutom är jag super duper mega hungrig.. Fan att jag redan har ätit upp alla ballerinakakor... Får la dricka lite oboy tills jag är mätt!
LOVE <3


HANDBOLL <3

TOPSHOP ♥


Jag vet vad jag ska göra när jag kommer hem till mamma hihi


AWESOME

Sitter hemma och kollar kläder på internet, för jag har inte varit i skolan idag eftersom min rygg BOKSTAVLIGEN dödar mig. Den är bättre idag men inte okej än och jag har ont i hela kroppen, så jag gissar på att jag håller på och bli sjuk..

Men nu ska jag sluta klaga på mitt liv ett tag och sova en liten stund för jag är helt galet trött. Eftersom en viss poyan tvingade mig att vara uppe hela natten..

NATTI NATTI FÖR EN STUND

Här kommer lite bilder från veckan:


Fick hem skolfotot i veckan och såhär såg det ut. Dålig kvalite på fotot eftersom jag tog fotot med mobilen haha.


Me and my baby in black and white..<3


HAHAHHAHA jag hade på mig batmandräkt i skolan... För vi tog kort till ett bildspel som ska vara med i vår pjäs "Törnrosa".  HAHA fick några fina blickar..


yes


Inga pengar.. men tankarna finns alltid.
Ring, Lindex - 49.50   , Halsband, Lindex - 79.50 , Klänning, Forever21.com -  27.80$ 


...

Herregud vad mig rygg gör ont.. Jag kan ju säga såhär att det tog mig nästan 5 minuter att resa mig från soffan och jag blev mer anfådd än vad jag blir när jag tränar. Så antagligen blir det ingen skola om jag har lika ont imorgon...


Helgens roligaste:

.. min nya klänning sprack mitt under festen
.. hittade inget gömställe för min vodka så den var min bebis hela kvällen
.. Emma cyklade nästan in i en barrack och ramlade över ett stålrör
.. när jag är dragen tror jag att jag är lilla alfadji; "ALLA GUZZAR FIN HÅR LIKE WATERFALL"
.. vi kollade på Johans pappastavla haha
.. Johan däckade innan festen ens hade börjat
.. Jag, Agnes och Emma spenderade hela söndagen i Agnes föräldrars säng tillsammans med hela hennes kylskåp. GOSSIGT GOOOOOSSSIGT!

GO HELG HELT ENKELT!

AJA NU HAR JAG BLOGGAT TILLRÄCKLIGT... TILLBAKA TILL MIN LILLA PLUGGBUBBLA!


dress

Dålig kvalite på bild och jag vet att jag är tjock...
Men detta är klänningen jag köpte i lördags och som jag också hade på mig på kvällen!

Love <3


Im a tiger.. GRR!

Hej hej hej
Sitter just nu och pluggar företagsekonomi eftersom vi har prov imorgon. I för sig kanske jag inte ens ska gå till skolan imorgon eftersom jag har fått hemskt ont i ryggen och hela kroppen. Så ikväll bangar jag träningen för att jag har ont i ryggen och jag måste också rå plugga inför provet imorgon! Alltså hinner jag inte skriva så mycket för behöver all tid jag kan få..

Love <3


This is me today:




on my way

Kom hem från torget för drygt en timme sedan och där ifrån fick jag med mig en klänning, 2 par benvärmare och en kofta. Men nu har jag precis fixat mig iordning och ska snart springa ner till bussen för att åka till stan och möta Emma och senare blir det att dra hem till Agnes. 

This is me today:
(jag har på mig den nya klänningen men dock syns den inte!)



YES BABY IM CRAZY!

Love <3


PEACE...

Godmorgon
Vaknade för ungefär 2 timmar sedan och har ätit frukost och lite så. Inatt har jag faktiskt sovit hos min farmor och farfar så frukosten var bäst som alltid. Måste bara tillägga att jag har världens bästa farmor och farfar!

Men i alla fall så ska jag göra iordning mig nu för jag ska dra till torget och sedan blir det att fixa sig igen för att dra hem till Agnes på tjejkväll, så det blir inte mer uppdatering än såhär idag.

Hoppas alla får en go dag och kväll
Love <3

Min älskling <3


RSS 2.0